arkadaslar yorumlar icin cok tesekkur ederim. TW ailesi baska bu arada Fiorex seni gordugume mutlu oldum neydi o gunler ii atisirdik seninle ama atasozunu begendim.

Yaw oruclu olunca basligi bu kadar atabildim

simdi soyle dusunuyorum arkadasim benden yasca buyuk 5 yas var ama sorun olmayacagini dusunuyorum. Zaten ben kendi yasitlarimla hic anlasamadim beni gorende 30 filan diyor ama yas olayi kafami kurcalamiyor degil. Su andaki isim dolayisiyla eminim ki burdan birisiyle dahi evlensem evlilik olmaz THY de saga sola git.kim bekler seni hatta kim evlenir seninle. is degistirmem gerekcek, oda zaman alcak en az 2-3 yil eee 2-3 yil kim beklicek??? Sirin Ferhat i bile beklememistir 3 yil

benim icin o kadar fedakarliklar yapti ki bilmiyorum dereyi gecene kadar mi yapiyor yoksa cidden mi bide ben acayip supheci biriyim babamdan bile suphelenen biriyim kili kirk yaran manyak tipler var ya onlardanim ee konu da evlilik olunca kili kirk degil ben 80 filan yariyorum yani...

Amedeus ailem oyle diyemez bana yaa dese bile direk ben sey diyorum '' cok ugrasirsaniz yolu izi biliyorum basar giderim diyolar tamam oglum sen bilirsin diyorlar bir daha da konu acilmiyor zaten biliyolar beni giderim yani...

yaa hani ben tanimiyorum soyle birini sevdigi icin, dinini, dilini, ismini, memlekletini, ailesini terk edecek ama hepsine okay nisanlim. bende anlamadim ama mantikli aciklama yaptigim surece sartlarimi kabul ediyor.

haa bende onun icin bir cok fedakarlik yaptim ama onun kadar degil. Ama zannedersem evlendikden sonra yapcam mesela cay sevmiyo en basiti

arkadasim evlendi turkiye de oda bana askin sesini dinleme diyor aklinla hareket et ediyor ve bunlar daha yolun basinda simdi ABD ye geri gitcekler.

Ama olaylar kisilere gore degisiyor.