Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: araç sigorta tutarı hesaplama

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

6bin mil iyi rakam. sen biliyorsun o zaman. ama dediğim gibi pip yaptırıp yanına sadece araba bakımı+çekici ekletirsin. eğer ben full dersen doğal afetler içindir, hayvanların zarar vermesidir böyle garip garip şeyler içinde para ödersin. bunları çıkart içinden.

ne kadar bir süreden bahsediyorsun bu arada ?

eğer sigortan olmayacaksa plakan da olmaz. böyle dolaşmak sorun bence, ve göze batarsınız, 2 günden fazla dolaşılmaz diye düşünüyorum.

biz arabayı aldığımızda adama söylemiştik böyle böyle sigorta işlemleri ve plaka işlemleri yapıcaz(bizim evden hükümet 20 mil, dmv 20mil filandi) o yüzden dedik adam 1 hafta plakasını bizde bıraktı. biz de o hafta süresince dikkat çekmeden dikkatli bir şekilde kullandık. rastgele polis durdursa yeni aldık filan muhabbeti yapıcaktık, işyerimdeki amerikalılara sorunca birşey olmaz dediler bu duruma. ama sen o hafta kaza yaparsan filan başın ağrıyabilir. ama dediğim gibi, üstünde plaka olucaksa 1 haftayı geçmemeli bence. ya birde ben biraz titiz adamım ki sizde öylesiniz galiba, o yüzden bu süreçler en idealidir diyorum. öyle biri değilseniz bütün yaz sigortasız dolaşan bile var yani)

peki kaç gün travel yapıcaksınız ve travel bittikten sonra arabayı nereye satmayı düşünüyorsunuz ?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı orcns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6bin mil iyi rakam. sen biliyorsun o zaman. ama dediğim gibi pip yaptırıp yanına sadece araba bakımı+çekici ekletirsin. eğer ben full dersen doğal afetler içindir, hayvanların zarar vermesidir böyle garip garip şeyler içinde para ödersin. bunları çıkart içinden.

ne kadar bir süreden bahsediyorsun bu arada ?

eğer sigortan olmayacaksa plakan da olmaz. böyle dolaşmak sorun bence, ve göze batarsınız, 2 günden fazla dolaşılmaz diye düşünüyorum.

biz arabayı aldığımızda adama söylemiştik böyle böyle sigorta işlemleri ve plaka işlemleri yapıcaz(bizim evden hükümet 20 mil, dmv 20mil filandi) o yüzden dedik adam 1 hafta plakasını bizde bıraktı. biz de o hafta süresince dikkat çekmeden dikkatli bir şekilde kullandık. rastgele polis durdursa yeni aldık filan muhabbeti yapıcaktık, işyerimdeki amerikalılara sorunca birşey olmaz dediler bu duruma. ama sen o hafta kaza yaparsan filan başın ağrıyabilir. ama dediğim gibi, üstünde plaka olucaksa 1 haftayı geçmemeli bence. ya birde ben biraz titiz adamım ki sizde öylesiniz galiba, o yüzden bu süreçler en idealidir diyorum. öyle biri değilseniz bütün yaz sigortasız dolaşan bile var yani)

peki kaç gün travel yapıcaksınız ve travel bittikten sonra arabayı nereye satmayı düşünüyorsunuz ?
    arabayı agustosta alcaz ekimin 15ine kadar kullanıcaz 3ay bizde kalıcak

gezi 1ay surcek yani arabayı 1ay aktif olarak kullanıcaz
    arabayıda newyorkta satıcaz

sigorta sitelerine bektık direk kredi kartı istiyolar yanı internetten sanırım sigorta yapabiliyosun ama neyi secicegimizi tam karar veremedık genelde basic seçiyoruz body,engine,personal sigorta dahil gozukuyor..
    sigorta acentesine gidip sormayı planlıyorum

arabayı aldıgımda mecburen sıgortasız plakasız 600mil gitmek zorundayım.
    Başka seçenegim yok artık polise yakalanırsam yeni aldım goturuyorm gibisinden bişeyler soylerım

ayrıca sigorta işlemleri nasıl olucak onlarıda ogrenmem gerek

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)