arkadaslar yarın sabah apple storedan iphone almak ıcın gıdıcem. 16 gb 690 dolara gelıyor sızce uygun mu ve yanımda goturmem gereken bır belge felan varmı ? Banka ile ilgili bir şey istiyorlarmış diye duydum. doğru mu bilmem gerekenler neler?
arkadaslar yarın sabah apple storedan iphone almak ıcın gıdıcem. 16 gb 690 dolara gelıyor sızce uygun mu ve yanımda goturmem gereken bır belge felan varmı ? Banka ile ilgili bir şey istiyorlarmış diye duydum. doğru mu bilmem gerekenler neler?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
fiyat normal bence. eyalete gore vergi değişiyo zaten. ben calıfornia dan aldım unlock ve 16 gb 690 dolardı gecen yaz.
valla vaktin varsa bekle iphone 5'in çıkmasını. sonra fiyatlar düşecek 100 dolar daha falan..
hatta belki de 5 almaya karar verirsin o zaman![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
aynen daha ordaysan alma 5 için bekle kart olayıda şöyleydi ny daki apple storede para geçmiyor ordan apple gift kart alıyorsun ona yüklüyor adam parayı sonra ordan çekiyor kasada hallederler zaten
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
anladığım kadarıyla elektronik cihazlar orada daha ucuz.burdan alıp orada ne satılabilir acaba?gider ayak bi kaç kuruş kazanmanın bir zararı olmazdı hani.daha önce bunu deneyen oldu mu
eğer bu eylülde iphone5 çıkarsa bu iphone5in hemen unloacklusuda çıkar mı eylül ayı içerisinde?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks