bende katılıyorum yazılanların hepsine. bir imza da benden olsunbu arada orada çalışanlara firmaları giderken işçi olarak çalışacağını söylemiyor sanırım.
birde 3. sınıf muamele görüyoruz, amerikan emperyalizmi diyenlere soruyorum. beraber çalıştığınız amerikalı öğrenciler veya diğerleri de mi emperyalizm kurbanı. onlarda mı 3.sınıf muamele görüyor? sizce bu kadar emperyalist bir ülke niye kendi vatandaşına 3.sınıf muamele gördürüyor
destek isteyen arkadaşlar rica ediyorum. oturun düşünün bu adamlar sizden önce gidip oralarda çalıştılar. bu şartları onlarda yaşadılar. hatta 3-4 defa gidenler var. benim gibi sadece amerikaya değil ek olarak birçok dünya ülkesine gitmiş insanlarda var. yani siz ne isterseniz sizinle deneyimlerini paylaşacak insanlar var. burası önemli İSTEMESİNİ BİLENE YARDIM EDİLİR. en azından bu benim için böyledir. abi yazsak bu sayfalar almaz ama neyseBende giderken çok şey öğrendiğim bu siteye ve yöneticilere ayrıca benimde zamanında sorularıma cevap veren tecrübeli arkadaşlara ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Bu yıl gidenlerden kimseden duymadığım bir sözdü veya ben rastlayamadım ama o kadar yardım ettikten sonra danışmanlık şirketleri bırak para almayı teşekkür bile duymamak gerçekten insanı üzüyor.
Neyse umarım wat 2013 daha iyi şeyler getirir.
Bookmarks