Ne sırası arkadas, Timur'u da biliyorum Alisinide . Milleti hep kandırıyorlar . Sırayla olacak birşey degilki. Elektronik ortamda vergi formlarını dolduruyorlar maksimum bir hafta icinde para elde, diyelim normal form dolduruyorlar , en fazla 6 hafta sürüyor. Ben bunu hem Amerika'da hem Türkiye'de yaptım. Sistemin nasıl işlediğini biliyorum Amerika'da.. Şimdi genel olarak konuşuyorum , kimse üstüne alınmasın, bazı kisilere , genelde para miktarı düşük olanları hemen bir hafta icinde kendi cebinden veriyorlar, ama herkeze de değil , sadece bir kaç kisiye, sırf reklam olsun diye. Geri kalanları bekletiyorlarda bekletiyorlar. Kağıtlar Amerika'ya postayla gidiyormusta, kağıtlar hemen işleme konulmuyormusta, muhasebecileri varmış Amerika'da , para ordan Bulgaristan'a geliyormuş , ordan trye gidiyormuş, sonra bunlar kendi paylarını alıyorlarmış Bağdat'a yol olurrr. Ben ilk gittiğimde bana aynen böyle hikayeler anlattılar, sonra dedimki ben şimdiye kadar hep kendim doldurdum, olayı biliyorum uzatma neler olduğunu. Tamam o zaman seninkisini 6 hafta yaparız dedi, adam benle pazarlık yapıyor zaman için, başkasıyla karıştırdı beni sanırım. Bende çok mesguldum, o yüzden onlara verdim , bende bu siteden öğrendim ilk defa o şirketi. Sonra bir ay daha uzatmak istediler, yok arkadas iptal edin siz benim olayı dedim. Benim para 5-6 kat daha fazlaydı sizinkinden, o kadar parayı görünce atladılar tabi, sonra ağızları bozuldu, şimdide yeri gelmişken reklamlarını yapıyorum. Üstüne alınmak isteyen, gocunan , birilerinin pişmiş aşina su kattığımı düşünen varsa lütfen çekinmesin. Bir gün benim ülkemde doğru dürüst olacak, bilgili olacak. Zamanım olsa formların nasıl dolduruldugunu adım adım göstercem ama .