Merhaba Arkadaslar 21 Temmuzda Yurtdisina Cikacagim Buyuk Ihtimal Yanliz 7 kasimda Mahkemem Var Ve Donusum 1 Kasimda Yurtdisi Cikis Yasagim Yok Acaba Bu Cikarken Sorun Olustururmu?
Merhaba Arkadaslar 21 Temmuzda Yurtdisina Cikacagim Buyuk Ihtimal Yanliz 7 kasimda Mahkemem Var Ve Donusum 1 Kasimda Yurtdisi Cikis Yasagim Yok Acaba Bu Cikarken Sorun Olustururmu?
Cevap Icin Tesekkur Ederim Daha Oncedende Var Mahkeme Cikarken Sorun Olmamisti Ama Gorulen Davalardan di simdi onumuzdeki aylarda oldugu icin ama bende sorun olucagini sanmiyorum tesekkur ederim
ancak şöyle olabilir. çıkarken sorun yaşamazsın ama mahkemeye gitmediğin için hakim yakalama yada polis zoruyla getirilme kararı verirse ülkeye girdiğinde hava alanında karakola götürürler seni. ama bir sıkıntı olmaz davanı etkileyecek.
Cevaplar Icin Tesekkur Ederim
mahkeme 7 Kasım da, 1 kasımda gelicem diyo. ne yakalama kararı ne zorla alıkoymasından bahsediyosunuz ?
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
hiçbir sıkıntı doğmaz arkadaşım için rahat olsun.
Cok Tesekkur Ederim Abi : ))
benim de mahkemem var ve şu an amerikadayım anlayacağın sıkıntı yok için rahat olsun yeterince araştırmıştım![]()
Abi Cok Tesekkur Ederim Verdigin Bilgi Icin Iyi Calismalar Iyi Tatiller : ))
ne çok mahkemelik duruma düşen var sanki bu sene.. biraz dikkat arkadaşlar. Tr'deyken farkında olmadan bile belki bir çok yasa çiğniyoruz ama yaptırım yok ceza yok herşeyden evvel kontrol yok. ama amerika öyle değil. biraz daha dikkatli adımlar atın !
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Yok Amerikada Degil Bizim Mahkemeler Turkiyeden Dolayi Amerikada Ve Turkiyede Dikaktliyiz Ama Olabiliyor Boyle Seyler
Yanlis Anlamisim Abi Kusura Bakma : )) Allah Herkesin Yardimcisi Olsun Iyi Gunler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks