Work and Travel
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: türkiyede kullanabileceğimiz telefonları nerde bulabilirm

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Cool türkiyede kullanabileceğimiz telefonları nerde bulabilirm

arkadaslar merhaba nd dickinsondayım telefon almak istiyorum ama türkiyede kullanabilcegim cinsten telefon bulamadım "unluck" ve "lock" phone die değşiyormus galiba magazanın birine sordum bu telefonlar olmaz seenın istediklerinde bu civarda bulunmaz dedi nereden bulacam bilgisi olan var mı
    ayırca bi sorum daha var amerikadan amino asit ve protein alırsam hava alanında problem olur mu bilgisi olan var mı

hea bu arada sakın amerikalılara fazla para üstü vermeyin kafalaı karısıyor düzeltemedi bi türlü ksaiyer wall martta yıkılıldım gülmekten ya

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

para ustu konusunda haklisin biz dalga gecmek icin fazla para verirdik hep neyse konuya gelelim hangi telefonu almak istiyorsun once onu bi soyle
    mantiken amerikaya gidince iphone alman gerekiyor aslinda iphone icin anlatmak gerekirse lock ve unlock tabiri sim kilidini ifade eder. unlock telefonu da apple storelardan 50$ fark odeyerek alabilirsin. simdilik telefon ihtiyacini da dandik bir telefon alip karislayabilirsin 10-40$ arasi. ordayken turk hattini kullanmayi dusunmuyorsun sanirim onun icinde benim bildigim git t-mobile a 15-60$ arasinda istedigin tarifeyi al. benim tavsiyem bunlar tabi tam detay vermedigin icin tam olarak napmak istiyorsun bilmeden yorum yaptim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ya iphone 4s yada galax s3 almak istiyorum ama burda ki at&t nin filan sattıgı telefonlar var onlar cok asırı ucuz 200 dolar filan yazıo hatta daha ucuz.ve anladıgım kadarıyla onlar lock oluyo yanı türkiyde kulanamamam ama cok ucuz alsam bi yolu var mı unluck yapmanın ve tam olarak bu iki telefonun unlock fiyatı nee acaba

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben t mobile dan s3 aldim.. telefon simlocklu yani baska hatlarla kullanamiyorsun ama 60gunluk tmobile musterisi olduktan sonra unlock kodunu veriyorlarmis..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı sure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben t mobile dan s3 aldim.. telefon simlocklu yani baska hatlarla kullanamiyorsun ama 60gunluk tmobile musterisi olduktan sonra unlock kodunu veriyorlarmis..
    hacı şu işi biraz açar mısın? kaça aldın unlock kodunu parayla mı alıyorsun 60 gün alsak bir kenara koysak da oluyor mu?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

O. Telefonlarin ucuz olmasinin sebebi kontratli olmasi kardesim biz alamayiz yani.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

craiglist den veya ebaydan unlock telefonlar bulabilirsiniz. Denk gelirse cok ucuza guzel telefonlar var.
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bu arada özellikle ıphone alırsan tehlikeli bir durum söz konusu olabilir. ucuz iphone görürsen atlama hemen bunun 2 sebebi var
    1) simkart takılamayan iphone lar mevcut. bunlara program yükleniyor telefon sadece amerika içi kullanılıyor ama satıcı tabi ki bunu söylemiyor fiyatı da 300$ civarında satttıktan sonra da geri almıyor tabikki. nerden biliyorum ? arkadaşımın başına geldi

2) refurbished telefon olabilir. Refurbished telefon ne demek? gene iphone için konuşuyorum. kullanıcı tarafından kullanılamaz hale getirilmiş telefonları iphone geri alır fabrikaya yollar tamir edip REFURBISHED etiketi altında yarı fiyatına satar. bu olay samsung ta var mı bilmiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kafam karıstı ya şimdi lucklu telefon alamıyoz mu biz alsaak da calısmaz mı türkiyde

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı rido522 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafam karıstı ya şimdi lucklu telefon alamıyoz mu biz alsaak da calısmaz mı türkiyde
    Lock lu telefon almadan once onu kiricak yer var mi onu sor. onu da soyle ogrenebilirsin. T-mobile a git. unlock telefonu kirabiliyormusunuz de. sana muhtemelen biz yapamiorz ama su karti al o adrese git derler. bize oyle olmstu. sen de gider oraya sorarsin ondan sonra rahat rahat al.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya arada var 50$ git al unlock telefon

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arada var 50$ git al unlock telefon
    hani nerde 50$ var o kadarsa risk almaya geek yok yanı

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben tmobile dan vergiler dahil 690dolara aldım telefonu kontratsız.. sonra internetten tmobile sitesinden canlı destek aldım. müşterimiz olarak 60günü tamamladıktan sonra unlock yapabiliyoruz dedi.. unlock için para alıyorlar mı bilmiyorum.. 1ay sonra belli olacak.. o zaman yazarım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

eylüle kadar burdaysan bekle iphone 5 alır gidersin yani umarım çıkar artık 5 )

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Unlock icin tmobile para almamasi lazim bildgm kadaryla yanlis ta olablr. Ayrica apple.com dan bakabilirsin lock ve unlock telefon arasinda 50$ vardi ben alirken. 200 300$ fark yok olamazda zaten. Fark olanlar kontratli telefonlar. Onlari da biz alamiyoruz bildgm kadariyla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)