Work and Travel
Toplam 302 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikadan laptop fiyatları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı oguzerdem1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bestbuy çeşit açısından iyidir. ama özelllik olarak bilgisayarlara baktığımda bu Amerikalılar hiç adam gibi bilgisayarlar kullanmıyor heralde arkadaş diye düşündüğümü bilirim
    bunun dışında mühendislik programları kullanmayacak arkadaşlar için 400$ dan başlayarak çok uygun ve iyi bilgisayarlar bulmak mümkün. Ben böyle yazıyorum çünkü anladığım kadarıyla arkadaş benım gibi sağlam özellikli bişeyler aramakta
    bestbuy a gitmedim daha.walmart office depot gbi magazalari gezdim hicbirinde karsilasmadim ekran karti ozellikleriyle.sordugumdada hepsinde paylasimli ekran karti oldugunu ogrendim.Simdi internetten almak icin kreti karti falan filan davasina girmek istemiyorum.yok eve geldiydi gelecekti sikintisinida senin aldigin sony nin ozellikleri nasildi ve kaca aldin hocam?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yenernuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bestbuy a gitmedim daha.walmart office depot gbi magazalari gezdim hicbirinde karsilasmadim ekran karti ozellikleriyle.sordugumdada hepsinde paylasimli ekran karti oldugunu ogrendim.Simdi internetten almak icin kreti karti falan filan davasina girmek istemiyorum.yok eve geldiydi gelecekti sikintisinida senin aldigin sony nin ozellikleri nasildi ve kaca aldin hocam?
    wallmartta istedigin gibi bulabilecegini sanmiyorum dostum ben bi kac wallmart gezdim hepside vasat pc lerdi.
    bazi outletler de sony nin magazalari mevcut en cok cesit onda gormustum bir de bestbuyda. internetten alinca sana teslim olmadiysa mutlaka bulursun o pc yi sikinti olmaz. kaldigimiz yerde birisi bestbuy dan internetten almis 2 hafta sonra gelmedi diye bestbuy a gittiginde elden teslim ettmisler. olaylar olaylar

i7 2.20 quad core
    8 gb ram
    1gb ekran karti 1500$ a almistim sony.com dan. customuzie ettigin pc ler tayvan dan geliyor bildigim kadariyla. mac ile sony arasinda kalmistim mac harbiden farkli

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks