Arkadaşlar bunu ben 3-4 ay önce yazmıştım herkes saçmalıyosun dedi. Şİmdi birdaha yazıyorum. Job offer belgesinin boş halini hemen hemen bütün sponsorların internet sitesinden indirebilirsin. Ve kendin doldurabilirsin. İşyeri adresi falan sallar doldurabilirsin. Job offer belgesinin hiçbir resmi geçerliliği yok. Ayrıca Türkiyedeki bütün WAT şirketleri job offerları az yada çok kendileri doldurur. Çoğu zaman işverenin o elemanın geleceğinden haberi dahi olmaz. Yani kısacası job offera güvenmemek lazım. Gitmeden işverenle direk irtibata geçmek lazım. En mantıklısı aslında job offerı kendin doldurup self gitmek lazım. Sonra istedğin şehre gidip iş ararsın Amerikada. Size tavsiyem artık iş işten geçmiş ve sponsorun size iş aramasıyla sizin kendinizin iş araması arasında çok fark olmayacak. Bu yüzden kaldığınız yerdeki bütün işyerlerini dolaşıp iş aramanız. Olmazsa yazın iş arzı çok olan Turizstik şehirlere kaymanızı tavsiye ederim. NAsıl olsa sizi orda bağlayan birşey yok. Son olarak şirkete hiçbirşey yapamazsınız çünkü siz bu işe başlarken size 8-9 sayfa anlaşma imzalatıyorlar ve oluşabilecek bütün bu tarz olumsuz durumların şirketle alakası olmadığını kabul ettiriyorlar.
Bookmarks