Alıntı fubar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla bu wat olayı biraz şans birazda insanın kendisinde bitiyor. Biz ilk gittiğimizde etrafa bakınıyorduk yaaa hiç sosyal hayat yok nasıl gelişcek bu ingilizce keşke antalyaya gitseydik daha çok ingilizce gelişir filan diye. Ama 15 gün sonra anladık ki hiçbi amerikalı gelipte ya siz türkiyeden o kadar yoldan gelmişsiniz bi tanışalım demiyor... Aktif olacaksınız arkadaşlar... Haa ingilizcene güvenmiyor musun? ya şimdi ben anlamıyorum bana gülerler filan mı düşünüyorsun... gülsünler yaa sen burda bi yabancı çarpık çurpuk türkçe konuştu mu gülmüyor musun yüzüne karşı o da sana gülümsemiyor mu? gülümse geç arkadaş sen ingilizce profesörü değilsin ki... Ana dilin türkçe sen onların dilini onlar gibi konuşmak için oraya gidiyorsun... Aktif olun gidin amerikalıların yanlarına muhabbete katılın... anlamıyor musunuz bir daha sorun.. gerekiyorsa ortada şaklaban olun... bu işler böyle yürüyor... hiçbi amerikalı size gelipte merhaba gel arkadaş olalım senin bi ingilizceni geliştirelim demiyor... Manager vermiyor mu saat? yalvarın... Gururunuzu türkiye de yaparsınız... ya ben hatırlıyorum sahile tek başıma gidip böyle grubun arasına dalıp ben yabancıyım bende burda oturayım dediğimi çok hatırlıyorum. he yeri geldi dayakta yedim ırkçılardan yabancıyım diye... parasızlıktan 5 gece havaalanında kaldım mı? Kaldım abi... mutlumuyum... mutluyum abi... 3 sene bitti WAT yapalı hala hergün o günleri anar dururum.... Şikayetçi olacağınıza şu anki durumumu nasıl düzgün duruma getiririm diye düşünün yoksa burada yok ben çok kötüyüm yok ben çok şansızım demeler hiçbi işe yaramıyor...

Türkçe yazım konusunda kusura bakmayın biraz içkiliyim =)
Haklisin aga... 3 ay altiustu dedigin gibi aktif olmak zorundayiz...