Alıntı yenernuman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar ben gelmeden oncede sonrada forumda baya okudum arastirdim ettim ama ya bu kadarda sansiz olamam heralde...
Geleli tam 23 gun oldu ise geldikten tam 13 gun sonra baslayabildim.Gelcegim yeri biliodum yani cok buyuk bi yer olmadini o yuzden beklentim yoktu pek ama bu kadarda olamaz yani.Geldigimden beri sosyal hayat 0.iletisime gectigim kisi sayisi 10 u gecmez onlarda cok kisa konusmalar.Yani tamam herseyi gectim ama bilerek tek geldim zorlanirim ama daha kolay ogrenirim ingilzce diye ama oda yok;siveleri cok farkli zaten nufusun cogunlugu zenci laflari yuvarliyolar hep ,bi halt anlamiyorum.
En kotusu ise calistigim is.Mcdonaldsdayim ve iki hftadir haftada sadece 32 saat verdiler simdide calisma saatimi dusurduler haftaya 14 saat yazmislar.yani anliyacaginiz karin tokluguna calisiyorum burda.Managerden daha fazla saat istedim veremem dedi;is saatimi duzenle ikinci is bulayim dedim yapamam dedi...
Yani simdi gemileri yakip lanet olsun amerikasinada isinede diyip donesim geliyo ama onuda kendime yediremiyorum...
Sizlerden fikirlerinizi bekliyorum.Simdiden tesekkurler...

öncelikle sana tavsiyem ne olursa olsun erken dönme.

sonra da işverenine sözleşmeni göster ve de ki en az şu kadar saat vermeniz lazım ben buraya bunun için geldim. iş veren önemsemezse de amerikada ki sponsoruna e-mail at. bizde parkta benim çalıştığım saat sayısı en az 40 olmayacak gibi olunca supervisor'um gel çalış sonra bana kızıyorlar dedi. ben de o ara çalışmak istemiyodum gezmek istiyodum paso. sonra dedim yok canım istemiyor. o da dedi o zaman area manager'ı çağırıcam ve o'na da söyle istemediğini senin ağzından duymazsa sorun yaşarız dedi ve geldi adama söyledim de öylelikle az çalışıyordum istediğim zamanlarda.

ama bütün bunlar olumsuzlukla sonuçlansa bile dönmek gibi bir fikrin olmasın erkenden. gerekirse çalış karın tokluğuna ama orada kal derim ben.

kolay gelsin.