Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wallmart

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumdan bir arkadaş 3 ay sonra iade etmişti biskletini ama orada yaşayan bir türk yardım etmişti yanı
    o dedıgın kısı benım ..kaldıgım eve bırakıp gıdecektım 90 usd ıdı sanırım oyle bırseye almıstım.ev sahıbını de hıc sevmıyodum zaten cımrı almandı.bir Turk teyze ıle tanısmıtım.saolsun cok yardımcı oldu herturlu konuda.olur mu evladım bırakılır mı gel gerı goturelım alırlar gerı burası Turkıye degıl dedı.olur mu oyle sey dedım tmm goturelım bakalım dedım.goturduk 2.5 ay olmustu temızcene sıldım ılk alındıgı gıbı parlıyordu sadece işe gidip gelırken kullanmıstım sadece.2.5 ay once abd ye ılk geldıgımde boyle bırsey olacagını dusunemedıgımden satın aldıktan sonra fişini yırtıp atmıstım.walmarta gıttıgımızde sırada bekledık sadece bız yoktuk kımısı halı almıs begenmemıs vb gerı getırmıs sasırdım.fiş olmadıgı ıcın 2 ay oncekı satısları baya aradılar bılgısayarda sonra bankamatık kartla aldıgımı soyledım kart numarasından yola cıkarak satısı bılgısayarda gordu dogruladı ve gerı alacagını soyledı gorevlı.konusmayı o Turk teyze bana bırak sen konusma demıstı o hallettı.allahtn nakıt olarak ödeme yapmayıp kartla yapmısım ilk satın alırken ispatlayabıldım o yonden walmarttan aldıgımı.sonuc olarak fiş olmadıgı ıcın parayı vermedıler onun yerıne 90usd lık hedıye cekı verdıler bununla ıstedgımı aldım ordan
    Konu sucre tarafından (22-06-2012 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)