Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: M.t.o.k wat için geçerlimi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart M.t.o.k wat için geçerlimi

merhaba,liseyi bitrdim ve sonunda WAT a 1 adım daha yaklaştım. Çok önemli bikaç şey sorucam cevaplarsanız çok memnum olurm.
    1- M.T.O.K fakülteleri WAT için uygunmudur? Yani sonucta 4 senelik normal mühendislik fakültesi diğerlerinden tek farkı ağırlıklı olarak meslek lisesi çıkışlıların girmesi.
    2-Eğer üniversite ye girersem hemen bu kısa sürede onumuzdeki sene için bir firmaya kayıt yaptırabilirmiyim.Erken kayıt olarak yani.
    3-En önemlisi ben mühendislik okuycam.Staj durumu nasıl oluyor,yani burda staj yapmamız gerekıyor diploma için orda yapsak gfeçerli oluyormu ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Genç bir kardeşimiz aramızda ve wat konusunda hedef koyar gibi daha üniversiteye gelmeden araştırman çok iyi. Tebrik ederim ve inşallah en kısa sürede gidersin de.

Söylediğin fakültelerden gidebilirsin. Bu okul kavramı tamamiyle konsolosluğun vize vermesine bakıyor. Meslek Yüksek Okullarına bile vize veriyor bazen hatta açıköğretime bile

Hemen kayıt yaptırabilirsin. Aralık'a kadar erken kayıt avantajları devam eder. Merak etme her türlü ayarlarız

Son olarakta staj demişsin. Wat ile gidip kendi bölümüyle ilgili işler bulup hem stajını yapan hemde wat kapsamında çalışan birçok kişi vardı. Önemli olan çalışacağın işin okulun tarafından staj yeri olarak kabul edilmesidir.

Umarım yardımcı olmuşumdur
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genç bir kardeşimiz aramızda ve wat konusunda hedef koyar gibi daha üniversiteye gelmeden araştırman çok iyi. Tebrik ederim ve inşallah en kısa sürede gidersin de.

Söylediğin fakültelerden gidebilirsin. Bu okul kavramı tamamiyle konsolosluğun vize vermesine bakıyor. Meslek Yüksek Okullarına bile vize veriyor bazen hatta açıköğretime bile

Hemen kayıt yaptırabilirsin. Aralık'a kadar erken kayıt avantajları devam eder. Merak etme her türlü ayarlarız

Son olarakta staj demişsin. Wat ile gidip kendi bölümüyle ilgili işler bulup hem stajını yapan hemde wat kapsamında çalışan birçok kişi vardı. Önemli olan çalışacağın işin okulun tarafından staj yeri olarak kabul edilmesidir.

Umarım yardımcı olmuşumdur
    çok teşekkür ederim yardımınız için.size şöyle söyliyim yaklaşık 2 senedir bunu araştırıyorum.asıl amacım yurtdışında üniversite eğitimi almaktı,bisürü firmayla görüştüm,bisürü kişiyle mailleştim,ve sonunda bu işin çok fazla tuzlu olacağı kanaatine vardım neyseki daha öncedende araştırdığım için wat ı biliyorum,yurtdışı hevesimi üniversite eğitimim boyunca wat ile gidericem. şu üniversite işleri netlik kazandığı zaman çok daha fazla yardımınıza ihtiyacım var,benden sıkılıcaksınız

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Yok önemli değil sen kafana takma
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)