Work and Travel
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yanıma kitap almalımıyım :)

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart Yanıma kitap almalımıyım :)

Orada sıkılmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacağım ama ilk haftalar sıkılırsam kitap bana yoldaş olurmu sizce yoksa hiç vakit bulamayacakmıyım..

Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Kitap,Pc,psp hiçbirini alma bırak canın sıkılsın.Sıkılsın ki dışarı cıkıp birşeyler bulmaya mecbur kalasın.Belkide birkez gideceksin oraya tadını sonuna kadar cıkar.Bunlardan sadece mp3 almanı tavsiye ederim yolculuklarda kullanılmak üzere.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

psp ni al yolda felan oynarsın takılırsın mp3 de alınabilir çalışırken felan müzik dinlersin gerçi işini bilmiyorum ama
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Herkesin dusuncesi farklidir tabi de bence bilgisayar kesinlikle goturulmeli... Ben de 2 kitap goturcegim yanimda bu arada... Mp3 da olmazsa olmazlarimdan...
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orada sıkılmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacağım ama ilk haftalar sıkılırsam kitap bana yoldaş olurmu sizce yoksa hiç vakit bulamayacakmıyım..
    sen amerikaya emeklilik geçirmeye falan mı gidiyosun sessiz bir kasabada göl kıyısında bir villa da falan ? bırak kitabı mp3 ü falan at kendini dışarı veya ev partileri bile yeter. kitap kendine yük olacak o kadar.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen amerikaya emeklilik geçirmeye falan mı gidiyosun sessiz bir kasabada göl kıyısında bir villa da falan ? bırak kitabı mp3 ü falan at kendini dışarı veya ev partileri bile yeter. kitap kendine yük olacak o kadar.
    Abi lake georga a gidiyorum ben..orada ev partisi filan olurmu bilmiyorum??Bide harbiden kasaba yani orası yada öle görünüyo tamam almıyorum..ama on adımda new york kitabını alıyorum..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Cool

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kitap,Pc,psp hiçbirini alma bırak canın sıkılsın.Sıkılsın ki dışarı cıkıp birşeyler bulmaya mecbur kalasın.Belkide birkez gideceksin oraya tadını sonuna kadar cıkar.Bunlardan sadece mp3 almanı tavsiye ederim yolculuklarda kullanılmak üzere.
    Almıyorum ya sıkılırsam sıkılıyım..dediğin gibi mecbur kalırım bişeyler yapmaya

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende lake george a gidiyorum six flagste çalışıcam.aynı ünide okuyoruz gitmeden tanışırız orda 2miz yapıcak bişeyler buluruz heralde

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile

Alıntı aydinyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende lake george a gidiyorum six flagste çalışıcam.aynı ünide okuyoruz gitmeden tanışırız orda 2miz yapıcak bişeyler buluruz heralde
    ben 16 sında gidiyorum tanışırız tabi özelden yazarsan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pc mp3 kesinlikle gitmeli

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

-şimdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etrafında neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayrıca türkiyedeki kişilerle iletişimini sürdürmen için gerekli.
    -mp3 player yerine telefonumu götürmüştüm ben; müzik hayatın her yerinde lazım.uçakta, işte, orda burda...
    -1 tane kitap götürmüştüm, onu da yolda bitirdim, orda iş yerinde baya vaktim vardı ve da vinci şifresini aldım(ingilizcesini), iş yerinde onu okudum.
    -evdeki bir çinli psp getirmiş, iş yerinde arada onla oynadım.

bana sorarsan işyerinin ortamına bakarsın ve orda kitaplar alırsın. bir de şey olayı var, tamam party eğlence güzel şeyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.eğer kitap okumayı çok seviyorsan boş gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı orcns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -şimdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etrafında neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayrıca türkiyedeki kişilerle iletişimini sürdürmen için gerekli.
    -mp3 player yerine telefonumu götürmüştüm ben; müzik hayatın her yerinde lazım.uçakta, işte, orda burda...
    -1 tane kitap götürmüştüm, onu da yolda bitirdim, orda iş yerinde baya vaktim vardı ve da vinci şifresini aldım(ingilizcesini), iş yerinde onu okudum.
    -evdeki bir çinli psp getirmiş, iş yerinde arada onla oynadım.

bana sorarsan işyerinin ortamına bakarsın ve orda kitaplar alırsın. bir de şey olayı var, tamam party eğlence güzel şeyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.eğer kitap okumayı çok seviyorsan boş gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.
    hocam emarald falls nasıl bahsettiğin kadar rahat bi yer mi? bende bu gece yola çıkıcam. sanırım cobra advanture parkta çalıştırıcaklar bizi. pcb ve emarld falls hakkında ayrıca işverenler ve ortam hakkında bilgi verebilirmisin.konaklamayıda oraya gidince kendimiz bulucaz. ne yapmamız lazım.

ayrıca ben giderken ne laptop (çok eskidi çünkü götürsem yolda dağılır) ne mp3 çalar ne kitap götürmeyi düşünüyorum. sanırım belli bir müzik geçmişi ve kitaplarda boğulmanın acısını çıkartmak gibi olucak heralde ancak laptobu ve mp3 çaları bi kaç hafta sonra almayı düşünüyorum ordan yine

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kitap alarak yanına yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben Pc yi götürmeyi düşünüyorum ama travel kısmında ağırlık olacak diye de kararsızım açıkçası.Bir de pc getirmede herhangi bir kısıtlama var mı ? Bu gün bi arkadaşım 1 den fazla getiremeyeceğimi söyledi de ..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Calderon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kitap alarak yanına yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.
    kindle m var 350 tl ye çıktığında almıştım ama şimdi 79 dolara düşmüş amazonda.Kindle fire alacam ordan.Türkiyede daha çoğu kitap e kitap formatında değil...5 yıl 10 yıl filan lazım daha....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı longsat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Pc yi götürmeyi düşünüyorum ama travel kısmında ağırlık olacak diye de kararsızım açıkçası.Bir de pc getirmede herhangi bir kısıtlama var mı ? Bu gün bi arkadaşım 1 den fazla getiremeyeceğimi söyledi de ..
    kısıtlmalar var öle her istediğini istediğin akdar getiremessin.pc 1 adet diye biliyorum bende...alma pc yanınaki oraya gidince bişeyler yapmaya mecbur kal sosyalleş

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kindle m var 350 tl ye çıktığında almıştım ama şimdi 79 dolara düşmüş amazonda.Kindle fire alacam ordan.Türkiyede daha çoğu kitap e kitap formatında değil...5 yıl 10 yıl filan lazım daha....
    fire'ın inceleme videolarını izle bence almadan. bana çok kullanışsız geldi. hattatlar işsiz kalmasın diye matbaayı ülkeye sokmayan insanların torunlarıyız sonuçta e-mürekkebin yaygınlaşması o kadar kolay olmayacaktır ama ingilizce kitapların fazlalığı o açığı fazlasıyla kapatıyor bence.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Calderon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fire'ın inceleme videolarını izle bence almadan. bana çok kullanışsız geldi. hattatlar işsiz kalmasın diye matbaayı ülkeye sokmayan insanların torunlarıyız sonuçta e-mürekkebin yaygınlaşması o kadar kolay olmayacaktır ama ingilizce kitapların fazlalığı o açığı fazlasıyla kapatıyor bence.
    haklısın..katılıyorum ..bekliyoruz bakalım..ama izledim o videoları ben sadece ekran ufak özelliklerde pek fark yok.sen ne gibi eksikler gördün

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)