Orada sıkılmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacağım ama ilk haftalar sıkılırsam kitap bana yoldaş olurmu sizceyoksa hiç vakit bulamayacakmıyım..
Orada sıkılmaktan korkarak kitap alma fikrini gündeme getiriyorum.Psp kitap mp3 sizce almam gerkenler neler..Pc kesinlikle almayacağım ama ilk haftalar sıkılırsam kitap bana yoldaş olurmu sizceyoksa hiç vakit bulamayacakmıyım..
Kitap,Pc,psp hiçbirini alma bırak canın sıkılsın.Sıkılsın ki dışarı cıkıp birşeyler bulmaya mecbur kalasın.Belkide birkez gideceksin oraya tadını sonuna kadar cıkar.Bunlardan sadece mp3 almanı tavsiye ederim yolculuklarda kullanılmak üzere.
psp ni al yolda felan oynarsın takılırsın mp3 de alınabilir çalışırken felan müzik dinlersin gerçi işini bilmiyorum ama
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Herkesin dusuncesi farklidir tabi de bence bilgisayar kesinlikle goturulmeli... Ben de 2 kitap goturcegim yanimda bu arada... Mp3 da olmazsa olmazlarimdan...
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
bende lake george a gidiyorum six flagste çalışıcam.aynı ünide okuyoruz gitmeden tanışırız orda 2miz yapıcak bişeyler buluruz heralde![]()
pc mp3 kesinlikle gitmeli
-şimdi öncelikle bir netbook gerekli, çünkü etrafında neler olup bitiyor bilmek gerekli. ayrıca türkiyedeki kişilerle iletişimini sürdürmen için gerekli.
-mp3 player yerine telefonumu götürmüştüm ben; müzik hayatın her yerinde lazım.uçakta, işte, orda burda...
-1 tane kitap götürmüştüm, onu da yolda bitirdim, orda iş yerinde baya vaktim vardı ve da vinci şifresini aldım(ingilizcesini), iş yerinde onu okudum.
-evdeki bir çinli psp getirmiş, iş yerinde arada onla oynadım.
bana sorarsan işyerinin ortamına bakarsın ve orda kitaplar alırsın. bir de şey olayı var, tamam party eğlence güzel şeyler.7gün party'e insan vücudu dayanmaz.eğer kitap okumayı çok seviyorsan boş gecelerinin yatmadan önce 15-20 dk si okursun.
hocam emarald falls nasıl bahsettiğin kadar rahat bi yer mi? bende bu gece yola çıkıcam. sanırım cobra advanture parkta çalıştırıcaklar bizi. pcb ve emarld falls hakkında ayrıca işverenler ve ortam hakkında bilgi verebilirmisin.konaklamayıda oraya gidince kendimiz bulucaz. ne yapmamız lazım.
ayrıca ben giderken ne laptop (çok eskidi çünkü götürsem yolda dağılır) ne mp3 çalar ne kitap götürmeyi düşünüyorum. sanırım belli bir müzik geçmişi ve kitaplarda boğulmanın acısını çıkartmak gibi olucak heraldeancak laptobu ve mp3 çaları bi kaç hafta sonra almayı düşünüyorum ordan yine
![]()
kitap alarak yanına yük etme bence. gidince bir kindle touch al 99$'a ordan okursun.
Ben Pc yi götürmeyi düşünüyorum ama travel kısmında ağırlık olacak diye de kararsızım açıkçası.Bir de pc getirmede herhangi bir kısıtlama var mı ? Bu gün bi arkadaşım 1 den fazla getiremeyeceğimi söyledi de ..
fire'ın inceleme videolarını izle bence almadan. bana çok kullanışsız geldi. hattatlar işsiz kalmasın diye matbaayı ülkeye sokmayan insanların torunlarıyız sonuçta e-mürekkebin yaygınlaşması o kadar kolay olmayacaktır ama ingilizce kitapların fazlalığı o açığı fazlasıyla kapatıyor bence.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks