Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yolculuk Başlasın :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı bolatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam sizlere birkaç sorum olacaktı. Benim şuan 13 haziranda bir vize görüşmem var ve 18 19 haziran gibi de gideceğim inşallah vizeyi alırsam.
    Sorum şu yukarda arkadaşın bahsettiği belgenlerin içinde sağlık sigortaları hangileri ve nasıl yapılır? bunları şirket mi yapar ben mi yaparım? bunları ne kadar sürede temin ederim? bunları yapmak için geç kalmış olmamak için soruyorum? kısaca bunlar hakkında bir bilgi verebilir misiniz bana?
    Bu belgelerı zaten sana şirket göndercek..

Şuan Stowe'dayım sonunda ulastım buraya Roma,New York,Boston derken sonunda çalışacagımız yere geldık Baya yorucu bır yolculuk oldu ama sanırım degdı Kontrollerde falan hıcbır sorun olmadı..Yiyecekler falan hıc sorun olmuyor,ne goturursenız goturun hıc sorun cıkarmadılar walla Cıkarttıkları kısıde hıc gormedım..Herkese iyi watlar..

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu belgelerı zaten sana şirket göndercek..

Şuan Stowe'dayım sonunda ulastım buraya Roma,New York,Boston derken sonunda çalışacagımız yere geldık Baya yorucu bır yolculuk oldu ama sanırım degdı Kontrollerde falan hıcbır sorun olmadı..Yiyecekler falan hıc sorun olmuyor,ne goturursenız goturun hıc sorun cıkarmadılar walla Cıkarttıkları kısıde hıc gormedım..Herkese iyi watlar..
    öncelikle hayırlı olsun bi sorum olucaktı hocam simdi sorun cıkartmadılar dedin ya sırt cantasındakileremi valizindekileremi ayrıca konserve götürsem sorun olurmu sence?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı BulentBarisPolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun bi sorum olucaktı hocam simdi sorun cıkartmadılar dedin ya sırt cantasındakileremi valizindekileremi ayrıca konserve götürsem sorun olurmu sence?
    teşekkür ederim hocam saolasın valizi zaten istanbulda aldılar benden ayrı new yorka geldı Sırt çantasına zaten bakmadılar bıle hocam o kadar abartmaya gerek yok burda yıyecek konusunda pek sıkıntı çekecegınızı sanmıyorum,walla ben cekmıyorum suan ama yolculuk esnasında hanı acıkırsan falan ıllakı acıkırsın aktarmalarda bıraz bıskuvi,kraker,kek tarzı seyler al yeterlı bence

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı reco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim hocam saolasın valizi zaten istanbulda aldılar benden ayrı new yorka geldı Sırt çantasına zaten bakmadılar bıle hocam o kadar abartmaya gerek yok burda yıyecek konusunda pek sıkıntı çekecegınızı sanmıyorum,walla ben cekmıyorum suan ama yolculuk esnasında hanı acıkırsan falan ıllakı acıkırsın aktarmalarda bıraz bıskuvi,kraker,kek tarzı seyler al yeterlı bence
    çok teşekkür ederim kardeşim eyvallah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)