arkadaslar gunde kac oda temızlemek ortalama normaldır. Bana 16 oda verdiler çok bence baya yoruldum zaten. Yapmıs olan arkadaslardan yardım beklıyorm normal mı bu sayı?
arkadaslar gunde kac oda temızlemek ortalama normaldır. Bana 16 oda verdiler çok bence baya yoruldum zaten. Yapmıs olan arkadaslardan yardım beklıyorm normal mı bu sayı?
Odaların büyüklüğüne bağlı, ayrıca oda çıkışmi yapmış yoksa hala kalan odayı mı temizliyorsun önemli. odaya bırakılan tiplere dikkat et.
Peki.
14 cıkıs yapmıs 2 kalan oda ve odalar genelde ıkı yataklı ama ıclerınde 3-4 tane kıng bed dedıklerı tek yataklı odalar var
Valla bize 16 yı işin en az oldugu günlerde veriyolardı genelde 20 oda dayıyolardı ki bunların 16-17 si cıkıs yapmıs olanlardı.
hocam bişey sorcam odalarda genelde tip bırakıyolar mı bide ne kadar bırakıyolar
bende gunde 2 yada 3 odada bırakmıs oluyolar 2 dolarla 5 dolar arası değişiyor en fazla bır gunde 12 dolar aldım en az 6 dolar =)
Inn se veya motelse bir odada 10 dolar bulursanız takla atın genelde 3-5 dolar arası olur.Oda temizleme sayısı oda büyüklüğüne göre değişir burayla değil orada calışma arkadaşlarına verilen oda sayısıyla karşılaştır bunu.
bahşişlerini, inspectorlara ve housemanlara kaptırmazsan günde 20-25 dolar bulabilirsin toplamda..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks