1 şişe viski 13 dolar 1 şat tekila 7 dolar :S bunu pek anlayamadım :|
1 şişe viski 13 dolar 1 şat tekila 7 dolar :S bunu pek anlayamadım :|
1 şişe viski markette 13.99 dolar... 7 dolarlık tekila shot club'ta 7 dolar
![]()
yoksa tekila da hemen hemen aynı fiyat markette.. 13-15 dolar civarlarında kaliteli bir tekila.
clublarda da bira söylediğim gibi 2-3 dolar, tekila shot+limon+tuz (5cl) 7 dolar. vodka 5-6 dolar. tabi bu ortalama bir club.hatta hep gittiğim bu club'ın videosu da mevcut youtube'da DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube
ve bilmiyorum clubta eğlenmeyi sever misiniz ama amerikan clubları inanılmaz. türkiyede böyle şeyler yapılsa neler olurdu yaa gibi geyiklere gireceksiniz arkadaşlarınızla. bende öyle olmuştu. ohaaaaaaaaaaa şuna bakkk bu türkiyede olsa varya diyip geyikler başlıyacak haha
şey ilginçti mesela, lil jon'un get low şarkısı çalmıştı herkes birden aynı dansı yapıyordu bütün club. çok ilginç.. bu sadece o şarkıda da olmadı. birkaç popüler şarkıda da oldu. her şarkının bir teması var ve herkes onu biliyorben dans pistinin ortasındaydım get low çaldığında. kafama göre dans ediyorken herkesin sanki bir dans grubuymuş gibi aynı dansı yapmasıyla çiçek gibi kaldığım için ortada, hemen kenara çıkıp bi tekila daha alarak onları izledim
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks