arkadaşlar hele ki walmarttan hayatta alkol alamıyorsunuz yaşınız 21den büyük değilse ve ya yanınızda pasaport yoksa. tc kimliğindeki ya da ehliyetinizdeki tarihi çoğu çalışanlar kabul etmiyor. pasaport istiyorlar. pasaportu evde unuttuğum için onlarca kez biraları kasada bıraktığım oldu walmartta. işin komiği 25-26 gösteriyorum 22 yaşındaydım geçen sene.
diğer bir söyleyeceğim ise, 1 litrelik kutu biralar var ilk gördüğünüzde çok güleceksiniz. ele sığmıyor. onlar 1 dolardı mesela bizim evin orada bir küçük market vardı hani şu hindistanlı birinin olup hep soyulan cinsten marketler var ya ondandı. Alçak raflar, sıra sıra ürünler.)
diğeri ise kana kana jack daniels içeceksiniz. 13.99 dolar 0.70'liği... ben her akşam alır içerdim bir 70'lik :d
smirnoff vodka da çok ucuzdu. 1.75lik almıştım marketten 26 dolardı.
barlarda clublarda bira genellikle 2-3 dolar oluyor. özel günlerde 1 dolara kadar düşüyorlar biralarda. tekila shot yapmıştım mesela, 5cl shot bardağında, yanında tuz ve bir dilim limon 7 dolardı. lake charles cowboys club'ta... DC-Zee TV: @Cowboys (Taking Over The City Pt. 1 of 2) [10/29/11] - YouTube
İçki yönünden ekonominiz sarsılmayacak rahat olabilirsiniz.)
Bookmarks