wadaaa diyorum
hi how are you
where are studying at?
how long been study englishadam ingilizceme hayran kaldı sanırım kac senedir ingilizce calısıyorsun dedi
bi dusundum orta okuldan beri goruyoruz ingilizce twelwe years dedim
baktı twelwe years dedi yess dedim bilgisarda 2 tık ve son kelimeleri
İYİ YOLCULUKLAR
BEN BU ANDA ORDAN AYRILASIM GELMEDİ Bİ ANDA THANK YOU SO MUCH THANK YOU VERY MUCH BUTUN THANKYOU LARI SIRALAYASIM GELDI BI ANDAbu arada 13 nolu son gisede gırdım adamlar gercekden vize vermek için ellerinden geleni yapıyorlar sadece ingilizceden kendinizi biraz da olsa anlatabilmeniz cevaplayabilmeniz anlamanız
ayın 31 unde giricekler cok rahat bi şekilde girsinler benden tavsiye oraya gittiginizde etrafınıza bakın bir sürü insan var ben baktım millet heycan icinde onalr heycan oldu ben ne var bu kadar korkmayın 2 3 kelime edicez orda o kadar dedimve aldıkda 13 nolu gişeden 2 kişi vize alamadı teki hiç ingilizce konusamıyordu tekininde ds2019 daki işi sahte imiş sanırım böle bi iş yok dedi ki cocukla mülakata girmeden once konusmusdum dediği seyde aynısıydı ds2019 newyork olarak yazıyordu bır turk restoranı fakat kendısı wisconsin e gidicem demişdi bunu ona böle yapmasını şirketi sölemiş sakın ola sakın böle şeylere alet olmayın.
2. si kız arkadasımla beraber girdik vizeye benım numara 159 onunkı 158 ben ondan sonra girdim ama ondan once cıktım giseden baktım kel abımızle benım hatun kanka olmuslar muhabbet ediyolar noluyo yaw dedim cok uzun surdu sonra onları ılerden suzerken you are visa aproved diye duydum oh be dedım hatunda aldı vizeyi ama hala salmıyo kel abımız hatunudedim ne iş tm gelicek yanıma dur bi dk dedi gitti yanına eline kagıt verdi eywah dedim vize onayladıydı ama ısım sorusturmasınamı katıldı acaba dedim megersem kel abimiz bayan basketbolcu ismi yazmıs kagıda buna bı bak demiş
megersem basketboldan konusmuslar
yok böle bişey...
kısaca sakin olun panik yapmayın hersey tmmdır.
HERKEZE KOLAY GELSİN
Bookmarks