Ya yazacam da şimdi bazı konularda kendimizi pek ifşa etmek istemiyoruz yani amerika deyince ddüşünün artıkAma sonuç itibari ile mükemmel ötesi bir deneyim olacaktır bir otostop hikayesi hayatınız da
![]()
Ya yazacam da şimdi bazı konularda kendimizi pek ifşa etmek istemiyoruz yani amerika deyince ddüşünün artıkAma sonuç itibari ile mükemmel ötesi bir deneyim olacaktır bir otostop hikayesi hayatınız da
![]()
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
hocam maceraperest ruhuna imreniyorum kaç zamandır. Bende yerli otostopçulardanım, otostop bir tarzdır bence. Ben okula gitmek için kullandığımdan güvenlik noktasında pek bir sıkıntım olmuyor. Dediklerine katılıyorum, elbet tehlikelidir ancak otostop sadece ücretsiz yolculuk değildir, yeni insanlarla tanışmaktır, onlardan birşeyler öğrenmektir. Senin tecrübelerine buradaki herkesin ihtiyacı var, aman esirgeme.
Ha birde bu couchsurfing'e üyeyim, bunun yolu yordamı nedir anlatsana, hatta msn kullanıyorsan oradan da konuşabiliriz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks