Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Otostop !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ya yazacam da şimdi bazı konularda kendimizi pek ifşa etmek istemiyoruz yani amerika deyince ddüşünün artık Ama sonuç itibari ile mükemmel ötesi bir deneyim olacaktır bir otostop hikayesi hayatınız da
    “Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı HeredaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya yazacam da şimdi bazı konularda kendimizi pek ifşa etmek istemiyoruz yani amerika deyince ddüşünün artık Ama sonuç itibari ile mükemmel ötesi bir deneyim olacaktır bir otostop hikayesi hayatınız da
    hocam maceraperest ruhuna imreniyorum kaç zamandır. Bende yerli otostopçulardanım, otostop bir tarzdır bence. Ben okula gitmek için kullandığımdan güvenlik noktasında pek bir sıkıntım olmuyor. Dediklerine katılıyorum, elbet tehlikelidir ancak otostop sadece ücretsiz yolculuk değildir, yeni insanlarla tanışmaktır, onlardan birşeyler öğrenmektir. Senin tecrübelerine buradaki herkesin ihtiyacı var, aman esirgeme.

Ha birde bu couchsurfing'e üyeyim, bunun yolu yordamı nedir anlatsana, hatta msn kullanıyorsan oradan da konuşabiliriz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)