Gençler yoğun istek üzerine bir otostop hastası olarak otostop ile gezmenin inceliklerini bir kaç anımı anlatacam
Gençler öncelikle otostop riskli bir iş tamam orası öyle biraz şansınız olması ve genel otostop kurallarını bilmeniz gerekli
Geçen sene california san diegoda iken 3 arkadaş 1 dakikalık bir karar ile hooop otostopa çıktık 5 gün sürdü 4 bucuk 5 eyalet geçtk ve toplamda 40 dolara maal oldu bize kişi başı.Tabiki bu ücretin bu kadar az olmasının sebebi couchsurfing denilen olaydan da oldukça faydalandık.
Şu sıralar oldukça gündem de olan üniversiteli eda başlıklı bir makale var illaki gözünüzü çarpmıştır çarpmamışsa buyrun link : niversiteli Eda dnyay geziyor - Hrriyet Gndem
kendisi geçen sömestır 50 euro ile balkanları dolaştı şimdi gözü asya da
Bu linkteki yakın arkadaşım eda ile amerikada bir otostop macerasına çıktık şu sıralar asya gezisine çıkacak kendisi otostop ile gerçi bende onunla gidecektim ama bu sene de para kazanmak için amerikayı seçtim tekrar ve seneye bisikletle bir asya turu için para kazanmak bu sene amacımUmarım onun içinde her şey yolunda gider
Herneyse konumuza geri dönelim. Eda ben ve cüneyt otostopa karar verdik kaldıkdık baş parmağımızı san diegodan ve başladık yola. Başımıza türlü türlü olalar geldi kötü olaylarda geldi iyi olaylar geldi yeni insanlar ile tanıştık şerife bile otostop çektik hemde arizona da düşünün o derece yani yasak falan deniliyor amane yaparsın oldu mu oluyor. tam amerikan filmlerini aratmayacak cinsten çok eğlenceli bi 5 gün olmuştu.
Amerikada her ne kadar otostop yasak densede çoğu insan otostop ile ulaşımını sağlıyor.Otostop çektiğimiz çoğu insan açık olan camını bile kapatıp şerit değiştirip bizi almasada , yeri geldi annesi ve çocuğu ile yolculuk yapan bir amerıkalıda bızı arabasına aldı yanı tamamen sans nasıl ınsanların arabasına bınecegınız.Tabıkı tıpını begenmedıgınız arablara bınmenıze gerek yok zorla degıl bu ısler. Otostop ıcın 2 ıdeal ama 3 kısı daha da ıdeal bunun dısında 1 bayan 2 erkek bu olayın en ıdealı oluyor.gibi sız sorun ben anlatayım aklınıza takılanları sımdı aklıma bu kadar geldı valla
![]()
Bookmarks