Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
güzel ucuz birseyler denkgeldikce sana da haber veririm kardeşim, bu sene bende cruise ile miami, bahama, karayipleri düşünüyorum.. 4-5 günlük tatil ortalama 150-200 dolara bulunabiliyor. buna benzer bir sürü durum var. örnegin artık bir klasik olan diger turda su;
washington,philadelphia,niagara,newyork 3 gün 2 gece sadece 120-130 dolar civarı oluyo, lasvegas 4-5 gün eger grup gidersen altına aracta veriyorlar bu da asagı yukarı 300-400 dolar oluyo.. hallederiz ilerleyen günlerde anlayacagın sıkıntı yok
Kardeşim mrb bende bu sene six flagste calısmak üzere lake george gidiyorum ve 15 gunluk bir travel surecim var.bundada cruzla gezmeyi düsünüyorum fakat bu tarz turları intten üzerinden almak gerekiyor dolasıyla kredi kartı ile ama benim kredi kartımın limiti o kadar fazla değil.Ordaki bankalardan birinden hesap acıcagim ve bu banka kartıyla yani maaş kartıyla alışveris yapabilirmiyim? Ayrıca böyle cruz olaylarında arkadaş grupları olmasi cok iyi olur düşünüyorum biz iki kişi gidiyoruz 2 3 kişide sende varsa güzel bi grup olur bakarsın