Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne kadar parayla ne kadar Eyalet/Şehir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Username Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evdeki hesap çarşıya uymuyor derken bunu kastediyordum ben de, uğraşılacak iş değil açıkcası.Umarım gidip te öyle 2 NY bi White House görüp dönmem

@çekocu 1,2,3,4,5 farketmez
    güzel ucuz birseyler denkgeldikce sana da haber veririm kardeşim, bu sene bende cruise ile miami, bahama, karayipleri düşünüyorum.. 4-5 günlük tatil ortalama 150-200 dolara bulunabiliyor. buna benzer bir sürü durum var. örnegin artık bir klasik olan diger turda su;
    washington,philadelphia,niagara,newyork 3 gün 2 gece sadece 120-130 dolar civarı oluyo, lasvegas 4-5 gün eger grup gidersen altına aracta veriyorlar bu da asagı yukarı 300-400 dolar oluyo.. hallederiz ilerleyen günlerde anlayacagın sıkıntı yok

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Cruz

Alıntı BurakYILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel ucuz birseyler denkgeldikce sana da haber veririm kardeşim, bu sene bende cruise ile miami, bahama, karayipleri düşünüyorum.. 4-5 günlük tatil ortalama 150-200 dolara bulunabiliyor. buna benzer bir sürü durum var. örnegin artık bir klasik olan diger turda su;
    washington,philadelphia,niagara,newyork 3 gün 2 gece sadece 120-130 dolar civarı oluyo, lasvegas 4-5 gün eger grup gidersen altına aracta veriyorlar bu da asagı yukarı 300-400 dolar oluyo.. hallederiz ilerleyen günlerde anlayacagın sıkıntı yok
    Kardeşim mrb bende bu sene six flagste calısmak üzere lake george gidiyorum ve 15 gunluk bir travel surecim var.bundada cruzla gezmeyi düsünüyorum fakat bu tarz turları intten üzerinden almak gerekiyor dolasıyla kredi kartı ile ama benim kredi kartımın limiti o kadar fazla değil.Ordaki bankalardan birinden hesap acıcagim ve bu banka kartıyla yani maaş kartıyla alışveris yapabilirmiyim? Ayrıca böyle cruz olaylarında arkadaş grupları olmasi cok iyi olur düşünüyorum biz iki kişi gidiyoruz 2 3 kişide sende varsa güzel bi grup olur bakarsın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)