Sizin gidiş tarihleri nedir? Bizim ki 14'ü, dediğin gibi belki de daha gün var diye grup sayısını toplamaya çalışıyorlardır.
Sizin gidiş tarihleri nedir? Bizim ki 14'ü, dediğin gibi belki de daha gün var diye grup sayısını toplamaya çalışıyorlardır.
olabilir hocam panik yapmayın, baktınız tık yok, onlara mail atın böyle böyle diye, zaten cevap veriyorlar.
ben bu cuma sabah 6:15'de roma aktarmalı olarak jfk'ye uçuyorum. new york yerel saatine göre 12:50 iniş.
Sorunsuz iyi bir yolculuk olsun dostum, biz de bakalım dönmezlerse bir mail atarız artık.![]()
merhaba arkadaşlar
ocean city'deki otobüsler saat kaça kadar çalışıyor bir bilgisi olan var mı, ve duraklardan geçme sıklığı nedir?
bu linkin yardımı olabilir.
Getting Around Ocean City - Bus, Tram & Trolley - Ocean City, Maryland
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
e-pointe mail attım da konaklama ile ilgili cevap olarak ''Taner,
We can only assist you upon of arrival. Please check our office upon of arrival and talk with Zviad. We will try to he!lp you. Have a safe flight and happy landing. Good luck to you in your search'' bu firma konaklama işi ile ilgilenmiomuydu yoksa benmı yanlış hatırlıyorum ?
konaklama içiin 26. caddede motel var orada bi adam var motelin ewleri war size ayarlıyo
motellere gidin ew bulamazsanız eger
Konu AN1L tarafından (08-07-2012 Saat 08:37 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks