türkiyeden ayrılmadan önce nüfus cüzdanımı yanıma almalımıyım orda lazm olucak mI? tskler
türkiyeden ayrılmadan önce nüfus cüzdanımı yanıma almalımıyım orda lazm olucak mI? tskler
Havaalanında pasapot kontrolu ve kontuara girişte bile kontrol ediliyor.Yanına alman lazım
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Şirket seçimi nasıl yapılmalıdır? Şirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
almanda fayda var sorun çıkabilir
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Aynen kesinlikle lazım diye bir durum yok nüfus cüzdanınla hallettiğin bütün işleri pasaportla da halledebiliyorsun havalimanında.Ama her ihtimale karşı almanda fayda var.
pasaport kaybı durumunda kimliğe türkiyede ihtiyaç duyulur diye bişe duydum o yüzden soruyorumyanıma almamda fayda var tşkler
![]()
pasaportunu kaybedersen kimliğine ihtiyacın olacak. kimliğin yanında olmazsa konsolosluğuna başvuramazsın. Amerika'dan bile çıkamazsın. Hatta kimliğin yok diye içeri alırlar. İnşallah pasaportun falan kaybolmaz ama yine de işini garantiye al ve kimliğini götür. Gidince odanda bir yerde saklarsın.
unutsan da sorun olmaz pasaport dünya üzerinde her yerde geçerli. ama tabi almanda fayda var. bulunsun ne olur ne olmaz.
ehliyet varsa o nüfus cüzdanından daha geçerli olur bu arada.
İyi watlar.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ehliyet varda yanıma alırım büyük ihtimal ya ağırlık mı yapcak sanki![]()
olmaz. ehliyet orada 90 gun sure ile geçerli tamam ama o araba kullanmak için. içki almak için yaş sınırı olan bir yere girmek için adamlar pasaportu kabul ediyorlar. ehliyeti kabul etmeyebiliyorlar. ( bazı yerlerde kabul edebiliyorlar da ama bazı yerlerde pasaportu bile kabul etmedikleri oldu başıma geldi. Israrla New York ehliyeti istedi. dedim şaka mı yapıyosun ama satmamıştı içkiyi ).
hemso tekrak tr ye donuste sordular bana alman iyi olacaktir
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks