Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pensacola'ya Gidenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

listener1402 zannedersem hcms senın ordakı sponsor sırketın olacak. bu konuda dıkkatlı olmanı onerırım cunku adamların elınde herzaman senın 150 dolar depositon ve 2 haftalık paran var. o yuzden eger arkadasların la gıdıyosan onların evıne hıc yerlesme kendı evını kendın bul. ustelık mcdonadstan kendı cekını kendın alırsın. bıde mınımum 32 saat ben en fazla 33 saat calıstım. yanı vermedıler fazla saat. bıde 32 den sonra degıl 40 tan sonra 1.5 katı oluyo. bu hesapla 3 ayda 1500 dolar kazanırsın en fazla eger ikinci işi bulmazsan...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı zubeyr86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    listener1402 zannedersem hcms senın ordakı sponsor sırketın olacak. bu konuda dıkkatlı olmanı onerırım cunku adamların elınde herzaman senın 150 dolar depositon ve 2 haftalık paran var. o yuzden eger arkadasların la gıdıyosan onların evıne hıc yerlesme kendı evını kendın bul. ustelık mcdonadstan kendı cekını kendın alırsın. bıde mınımum 32 saat ben en fazla 33 saat calıstım. yanı vermedıler fazla saat. bıde 32 den sonra degıl 40 tan sonra 1.5 katı oluyo. bu hesapla 3 ayda 1500 dolar kazanırsın en fazla eger ikinci işi bulmazsan...
    zubeyr sen alabama da mı yoksa pensacola da mı çalıştın 33 sa tten fazla alamadım dedin ya?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zübeyir bu hcms hafez corporation mı oluyor? onların evinde neden kalmayayım?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)