2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Biz eşimle 19 Haziran'da evlenip işlerimizi bırakıp Amerika'da bir üniversiteye burslu kabul edildik. Ancak bu saçma sapan name check'e takıldık. Okulu da kaçırdık. tam 85 gün bekledik ve vizemiz çıktı. Şimdi ikinci dönem için zorluyoruz.
beyler bu sene vize görüşmesine giren var mı? ben 24 şubat giriyorum bakalım gene güvenlik soruşturmasına kalıcam mı yoksa geçicem mi![]()
değişen olmadı gene güvenlik soruşturmasına kaldım arkadaşlar.8 ayda 2. kez hadi bakalım hayırlısı.Bu sefer sarı kağıt verdiler![]()
henüz vizeye başvurmadım ama ismimde soyismimde çok kullanılır şöyle söyliyeyim ki aynı ad soyada sahip ben en az 6-7 kişi tanıyorum :\ tüm mesele bu mudur yani ?
hiç suç işlemedim sonuçta ama anlayamıyorum bu işi çoook saçma :/
selamlar arkadaşlar. 21 nisan 2011 tarihinde vizeye başvurmustm üstünden kac ay gectı hala daha vizem çıkmamssırf burdaki arkadaşlarla gecn senekı muhabbeti özledigm içn bunları yazıorm. neredeyse hergün sitedn kontrol ederdk numaramz açıklanmış mı die.
( cmcfb - watkenaydu - asdfghj ) özellkle sizleri merak ediorm. vizeyi aldınzmı![]()
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks