kardeşim benimde bi bilgim yok şirket ayarlıyo galiba benimkinide ortam durumuna göre yapıcaz artk bişeyler
bu arada senin işin ne orda?
kardeşim benimde bi bilgim yok şirket ayarlıyo galiba benimkinide ortam durumuna göre yapıcaz artk bişeyler
bu arada senin işin ne orda?
büyük ihtimalle 17 haziranda orda olcam kardeşim...giresunluyumda yarı izmirli sayılırım kız arkadaşım izmirli13 haziran vize görüşmesi bakalım kısmet artık ama sen oraya gidince msj atmayı unutma bana lazım olana gerekli bişe varsa hem benim için heömde senin için haber verirsen onuda getirmeye çalışırım
![]()
merhaba arkadaşlar bende destıne wınn dıxıe de çalışıcam tek gıdıyorum ve korkuyorum bır bayan olarak :/ galıba benım gıbı gıresunlu olan arkadasda var .bende 14 hazıran gıbı gıdıcem o tarıhde gıdıcek olan varmı ??
ben 12 haziranda niceville e gidicem destin in hemen üstünde 15 haziran iş başı dendi
Tireboluluyum desem daha doğrukorkmakda haklımısın bi bakıma evet ama destine varıncaya kadar sürer alpiii'den öğrendiğim kadarıyla baya bi türk olucaz orda oyüzden sıkıntı yapma bence
benim vize görüşme tarihim 13 haziran eğer vize alırsam en geç 17 haziranda orda olurum diye düşünüyorum...Madem sende cesaret edip bu programa katılmışsın sıkıntı yapma bence yalnız deilsin orda
![]()
valla bana kalsa ben sımdıde gıtmemanne baba zoru benı başlarından atmaya çalışıyolar galıba
bende bulancak uzak kalıyoruz
ya ben uçak bıletı bakıyorumda hala bulamadım sız nerden aldınız yada aldınız mı ? umarım oyle olur ve uçakdada turklerle karsılaşırım
![]()
Ucuz bilet kalmamıştır su an biraz pahalıya alacaksınız tahminen bn mesela 725 Euro ya almıştım bide cuma vize için istanbula gittim Cumartesi Bursa'ya eve geldi hemen yolluyorlar konsoloslukta sadece ortalamana dikkat ediyorlar gibi bisey bnm 2.3 tu hemen verdiler bilginize
ben vizemı aldım ya benım ort.1,88 ve çok rahat aldım bakmadı bıle adam ortlamama.. aynen sneın dedıgın gıbı aldım uçak bıletımı 725eurosiz ne zman gıdıceksınız
12 haziran sabahı saat 06:00 ataturk havalimanı bnm istanbuldan Paris'e ordan usa ya
bizde 4 arkadaş 19 haziranda destinde olacağız. an itibari ile uçak biletlerimizide aldık.
ve sonunda vizeyi bu gün aldım şimdi pasaportun geliş durumunna göre uçak bileti alıp en yakında destinde olacağım İNŞALLAH![]()
bizde 2 arkadaş 6 saat sonra uçucaz inşallah niceville ye oraya giden varsa ortam nasıl bi kısa özet alabilirmiyiz![]()
kısmet olursa 20 haziran da destin, Poinciana blvd. kfc deyim![]()
cumartesi sabah 6 15 te airfrance ile destine uçuyorum kısmetse....
17 haziran destin /Mc Donalds
+++++++++++++++++++++++++++++
bu yaz kimse yok mu Destin'de?
tesekkur ederim
facebook grubuna istek gonderdim ama hala alinmadim.
Bu arada fort walton a destinden nasil giderim bilen var mi?
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks