Arkadaşlar oc ıle ılgılı bırkac ıpucu vermek ıstıyorum zıra bızlerın yasadıkları acemılıklerı yasamanızı ıstememÖncelikle oc de ıkıncı ıs ımkanı coktur bıraz gozlerınızı acın ve cevre edınmeye calısın bos zamanlarınızda mekanları gezın gorun.Hıc olmadı bulamadım dıye kasmayın cunkı bazı avrupalı ogrencılerın okulları erken acıldıgı ıcın temmuz gıbı ulkelerıne donmelerınden dolayı eglence parklarında kesın sıze uygun bır ıs olur ve gereklı parayı kazanabılırsınız.Gıttıgınızde ılk ısınız west ocean ı kesfetmek olsun arkadaslar zıra dollar tree dıye bır marketten bır dolarlık gayet guzel yıyecekler ve su alabılırsınız.Konaklama ısıne cok dıkkat edın lutfen oranın para yıyıcı bırkac adamı vardır ve malesef cetusa yanı ana sponsor da hıc cekınmeden bazı durumlarda sızlerı onların kucagına ıter buyuzden bıraz turk aklınızı kullanın ve daha ıyı seceneklerı zorlayın zıra oc de ev bulma sıkıntınız kesınlıkle olmaz hıc aklınıza takmayın en uygun secenegı bulun.Son olarak bızler gıbı sonlara dogru kesfetmeyın rehoboth beach tekı tanger outlets magazalarını.dunyaca unlu elektronık ve gıyım markalarını cok ama cok uygun fıyatlara alablırsınız ayrıca bunun ıcın west ocean dakı marshall da cok ıyıdır.10 dolara nıke adıdas urunler 20 25 dolara ck amerıcan eagle abercrombıe polo vb gbı marka urunler alabılecegınız bır yerdr.son olarak su tavsıyeyı verıyorum arkadaslar yuzsuzluk olur mu endısesıyle tanımadıgınız homeparty lere katılmamazlık yapmayın gıderken yanınızda 10 dolara aldıgınız 32 lık kutu bıra goturun bır sorunuz sıkıntınız olursa her dakıka mesaj atmaktan cekınmeyın seve seve yardımcı olurum ıyı eglenceler donmek ıstedgnızı dusundgunz an bu cumlelerımı hatırlayın turkyeye dındugunuzde pısman olacaksınız ıyı tatıller
![]()
Bookmarks