Eğer mağdur durumdaysanız şirket halletmek zorunda siz şirkete gideceğiniz tarihi 2 hafta ertelemelerini ve ds formunu geç geldiği için vize tarihini söyleyin çünkü herkesin finalleri var ben bütlere bile giremeyeceğim
Eğer mağdur durumdaysanız şirket halletmek zorunda siz şirkete gideceğiniz tarihi 2 hafta ertelemelerini ve ds formunu geç geldiği için vize tarihini söyleyin çünkü herkesin finalleri var ben bütlere bile giremeyeceğim
Valla hocam benim ilk CSBydi sonra halledemediler. Şimdi CHI diye bi sponsordan getirtmeye çalışıyorlar.
O kadar bıktırdılar ki şuan zaten ben en son tarih olabilecek şekilde yani 8 haziran finallerimin bitiminden sonraki tarihe aldırttım vize görüşmesini... son görüşmemde bu pazartesi daha net bilgi vericem ds hakkında dendi bana şirket tarafından ve bende pazartesi aradığımda 8 hazirana kadar geldi geldi. gelmedi alıcam paramı diyeceğim çünkü cidden canım sıkıldı ve ben ne kadar tolerans gösterdikçe iş iyice uzuyor...
benim sponsor cenet kardeş bugün aradım ds geldi herşeyin hazır dediler 11 haziranı bekliyorum
inş kadeşim hayırlısı herkes alır inşallah.
arkadaslar ds i gelmeyen varmi bi arkadasimin sirketi nisanda arayip 4 mayisa gorusme aldik demislerdi dsin gelmedi dediler 23 mayisa aldilar basildi dsin ama herkesle birlikte getircez dediler 23unede yetismedi gelmesi simdi 8 hazirana aldilar hala ds yok. sirket dalga gecer gibi oyalip duruyor.nede olsa amerika isin ucunda insanin morali bozulur final zamani bikere cikip deseler bastirmadik dsini en azindan bikere uzulur ama boyle bir durum olunca koyuyo cocuga.eger 8inde de giremesse sirketin adini yazicam bi cok sirket ds bastiramadi ama boyle oyalayani ilk defa goruyorum . yaziyimki sirketin ismini seneye gidecekler akla karayi ayirabilsin.son olarak ayni durumda olan arkadaslar varmi
arkadaşlar benimde ds belgesi gelirse bende 13 ünde girecem umarım isim soruşturması felan yaşamadan alırız vizeyi![]()
çok bişey yok gibi aslında... yani yaygın adın ve soyadı olanlar ve teröre karışmış bi isim falan yada kaçak yaşayan biri falan denk gelirse senle aynı isimli. soruşturmaya kalıyorsun ve en az 2 hafta en fazla 4 ay mı ne sürüyormuş ama yine okuduğum kadarıyla da öyle erken geleni yok.
yani yine de tamamen şans![]()
Arkadaşlar sponsorum Sevis/DS-2019 number diye bi numara göndermiş. Bu ds imin basıldığı anlamınamı geliyor yoksa yenimi başlanmış ? her ikiside olabilir mi ?![]()
inşallah biran önce gelir vizen hocam isim soyad neydi senin sakıncası yoksa?
hocam bana da zamanında sponsorun sisteminden onaylandığıma dair bişeyler göstermişlerde sonra o sponsor göndermedi dsyibaşkasından getirtmeye çalışıyorlarmış şuan mesela
açıkçası ben elime geçmediğimi zaman kadar hiç bişeye inanmıyorum
![]()
[QUOTE=bolatu;167659]inşallah biran önce gelir vizen hocam isim soyad neydi senin sakıncası yoksa
recep berk
arkadaşlar flaş flaş flaş diyorum başka bişey demiyorum !!!!!!!
az önce yaptığım telefon görüşmesi sonucu ds forumum gelmiş bulunmakta ve artık 13 haziran 11:45'de bulunan vize görüşmemi beklemeye koyuldum![]()
hayırlı olsun kardeş
benimkide geldi cuma günü giriyorum
olaylar olaylar![]()
Benimkide geldi arkadaşlar ds-160 ıda bugün doldurduk artık vizeyi bekliyorum. hala ismim yüzünden pek ümidim yok ama beklemedeyiz![]()
hahahahartık mide kıramplarına son.uykusuz gecelere,hayal kırıklığı ile kapanan telefonlarada son ... vizeleri alırsanız yazın burdan ama unutmayın '''
Aynen zaten şuan gitmesem de şu site sayesinde gitmiş kadar tecrübe sahibi oldum çok işime yaradı ve gerçekten ilgili arkadaşlar var. bütün tecrübelerimi zaman buldukça yazıcam inşallah
13 ün 09:45 benim görüşmek üzere öyleseyse
HunterTR isim neydi peki bu arada?![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks