Alıntı Matexa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim bir sorum daha olucak şirketim bana AT&T hattı önderi fakat bu olayı görünce hat almaktan vazgeçtim acaba oraya gittiğimde bu olayı hattım olmadan gerçekleştirebilirmiyim yoksa telefonda bir hat olması gerekiyormu mesela türkiyede kullandığım avea hattı takılı olsa kouşabilirmiyim ? Biraz karışık oldu ama umarım sorumu anlamışsınızdır cevap için şimdiden teşekkürler
Geçen hafta benim için de problemdi bu konu, yardımcı olmaya çalışayım Java platformu hariç diğer işletim sistemine sahip cep telefonlarına kurabiliyorsun voip programlarını. Telefonunda tek ihtiyacın olan şey internet, sim kartla işi yok bu programların. Yalnız şöyle bir olay var, voip ile karşı tarafı aradığında gelen çağrı gizli numara olarak gözüküyor. Kimi numaralar gizli çağrılara kapalı olduğu için konuşamamış oluyorsun. Yine de bu şekilde kullanmaya devam edebilirsin. Bu yüzden cep telefonuna o programı kurduktan sonra, voip ile birisini aradığında hangi numaranın gözükmesini istiyorsan o numarayı program üzerinden aktive etmen gerekiyor. Bu numara bir cep telefonu ya da sabit bir hat olabilir. İlgili numaranı o programa girince seni bir telesekreter arıyor ve 4 haneli bir kod söylüyor; o kodu programa yazınca numaran onaylanmış oluyor ve artık voip'den aradığında o numara gözüküyor karşı tarafa. Tek sefere mahsus bir olay bu