Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: dünya telekom

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Cool dünya telekom

Arkadaşlar şirketim bana bu hattı verdi simle birlikte aktif etmem gerekiyomuş sitesine bakıoyorum https://www.dunyatravel.com/index.html
    ama sizede sormak istedim bu hattı aktif etmelimiyim fiyatları nasıl sizce siz ne kullanacaksınız bana yardım edin bide anlamadığım 3.9 cent tl olarak ne kadar ediyor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

35 dolar açma bedeli ödemen gerekiyor.daha sonrasında fiyatları gayet uygun zaten

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

sen gittiğinde ne kullanmayı düşünüyosun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

acma parasini hatirlamiyorum ama fiyatlari gercekten cok uygun.3.9 cent 7 kurus yapiyor.TR de konustugumuz fiyata konusuyoruz asagi yukari bence mutlaka actirmalisin. benim kardesimde turkcell hat var o dakikasi 10 kurusa konusuyor sen 7 kurusa konusacaksin kiyasla iste:d

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35 dolar açma bedeli ödemen gerekiyor.daha sonrasında fiyatları gayet uygun zaten
    ney daha sonrasında fiyatları uygunmu hicde öle gelmedi bana hacı neden diycek olursan att hattı için 2 tane abonelik türü var 1. si gunluk 2 dolar kesiliyormus amerika içi sınırsız konusma artı mesajlasma 2. si aylık 50 dolar veriyorsun gene aynı sekılde tekı gunluk tekı dırek 50 alınıp aylık yapılıyor bunun haricinde dunya telekomun ucretlerı uygun ev telefonalrı ıle 3.9 cent yanı 7 8 kurus arası cep telefonalrı ıse 12.9 cent oda yaklasık 23 24 kurus edıyor ama işte att fiyatları bence çok pahalı
    FORZA ES-ES

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dunya telekomun haricinde su kart gayet uygun ama nasıl alınacak nereden alınacak bilmiyorum

https://www.worldcards.com.au/hello-world-phone-card
    FORZA ES-ES

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dunya telekomun haricinde su kart gayet uygun ama nasıl alınacak nereden alınacak bilmiyorum

https://www.worldcards.com.au/hello-world-phone-card
    sana katılıyorum bende açtırmadım zaten :

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sana katılıyorum bende açtırmadım zaten :
    hacı bu iletişimi cozmek lazım ama hiç olmadı kartlara kalıcaz ama bakalım hayırlısı ne olucak varmı senin bi alternatifin voip felan öneriyorlar telefona yukledım fakat oda internet gerektiriyor

bu arada fazla konu dısına cıkmak ıstemıyorum ama ds belgen geldimi senın ? konsolosluga yolladınmı nabdın gelişme varmı?
    FORZA ES-ES

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

oraya gittiginizde wallmart yada diger alisveris merkezlerinde uluslararasi konusma karti satiliyor AT&T ye para odemek istemiyorsaniz onlardan alabilirsiniz ama orda da telefona ihtiyaciniz olacaktir illa bi operatore asagi yukari AT&T ye odeyeceginiz tutarda para odersiniz.orada cagri sizi aradiklarinda da ogun konusma parasi duser mesaji okudugunuzda da siz aramasinizda yazmasanizda kullanmis olursunuz bu arada haberiniz olsun

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı bu iletişimi cozmek lazım ama hiç olmadı kartlara kalıcaz ama bakalım hayırlısı ne olucak varmı senin bi alternatifin voip felan öneriyorlar telefona yukledım fakat oda internet gerektiriyor

bu arada fazla konu dısına cıkmak ıstemıyorum ama ds belgen geldimi senın ? konsolosluga yolladınmı nabdın gelişme varmı?
    tollandı bugun aradılar adres istediler sordum onaylandımı dedim gelince gçrürsün bilgi veremeyiz dediler.ds eksikti sadece onuda yolladım artık basılmassa çok usulcem kardeşim çok istiyorum gitmek...orda hiç negatif bişey olmadı not ort. ing. ama ya olmassa

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

evet o 2$ işi benm kafamı karıştırmıştı. kullandığımız günlerde 2 $ gidio die biliorm acaba yanlış mı biliyorum?
    ne yapacam ben o zaman 50 $ pahalı bnm için daha ucuzdan bi konuşma yolu yok mu ya

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Burdan gitmeden kesinlikle calling kart alin. ABD'ye iner inmez ailenizi aramak icin.

Bunun disinda ya VOIP programlari ya da Dunya Telekom + AT&T kullanirsiniz.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bana şirket dünya telekom hattı verdi.benim öncelikle bunu internetten aktifleştirmem gerekiyor galiba.sonrasında yapmam gereken bir şey var mı?yoksa direk amerika'ya indiğimde hattı takıp kullanabilecek miyim aktifleştirdikten sonra?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben gecen yil bu hatti kullandim orda yabanci arkadaslarla haberlesmek icin telefon sart arkadaslar ))))))))))

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

burda aktifleştirdikten sonra yaklaşık bır haftada acılıyomus kart..netten aktifleştirdikten sonra oraya gıdınce kartı takıp acabılırız tabı aktıvasyonumuz olduysa

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadasım suan amerikada arayıp duruyor sürekli demekki cok da pahalı değil bende internetten aktifleştirdim ama sanırım daha acılmadı mail gelmesi gerekiyor diye biliyorum,gelmedi henüz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan gitmeden kesinlikle calling kart alin. ABD'ye iner inmez ailenizi aramak icin.

Bunun disinda ya VOIP programlari ya da Dunya Telekom + AT&T kullanirsiniz.

bu calling kart dediğinizi nerden alabiliriz

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

calling cardın özelliği nedir nerden alıcaz?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar bize ajans sadeve voip kart için sim numarası verdi sim kart fln yok. Gitmeden sim kart almalı mıyım. Bu kartların zaten çalışmasına pek aklım ermiyor ille de internet mi olcak. Calling kart alın demişsiniz nerden alcaz onu. Biz biraz acemiyiz bilgilendirirseniz sevinirim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Normalde yurtdışından arayınca türkiyedeki operatördende tl düşüşü oluyo acaba bundada aynı şekilde mi oluyo?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ya tamamda 35 dolar açtırma parası istendi benden.Ben neden o kadar para vereyimki yada siz neden veresinizki..Sanki çokmu kullanıcaz orada..bide fatura ödüyorum sabit

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hostler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acma parasini hatirlamiyorum ama fiyatlari gercekten cok uygun.3.9 cent 7 kurus yapiyor.TR de konustugumuz fiyata konusuyoruz asagi yukari bence mutlaka actirmalisin. benim kardesimde turkcell hat var o dakikasi 10 kurusa konusuyor sen 7 kurusa konusacaksin kiyasla iste:d
    7 kuruş değil 70 kuruş kardeş

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya tamamda 35 dolar açtırma parası istendi benden.Ben neden o kadar para vereyimki yada siz neden veresinizki..Sanki çokmu kullanıcaz orada..bide fatura ödüyorum sabit
    hocam o 35$ içinde senin bakiyende var 15$ AT&T 10$ da DUNYATELEKOM ayrıca aktive ettirdikten sonra DUNYATELEKOM ilk 30 dk bedava dakika veriyor TR yönüne . Benim şirketin verdiği böyle.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben pazartesi günü kaydımı yaptım aktifleştirme için internet sitesinden.aktifleştirme işlemi sonrası çıkan ekranda lokal erişim numarası ve toll free numarası çıktı.benim numaram hangisi olmuş oluyor.bir de bugün ödeme yaptığıma dair mail gelmiş iki tane ikisi de aynı mail galiba 15$ ödeme alındı görünüyor.ve pin kodu diye bir şey göndermişler.bunlar nedir?son bir sorum daha var.sisteme kaydettiğimiz 3 numara beni direk numaramı arayarak ve aynı şekilde ben de direk numaralarını arayarak ulabilecekmiyim?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaslar Dunyatelekomun sitesine ulasamiyorum. Telefonlara da cevap verilmiyor. Pazartesi ucusum var. simdiden aktif edeyim dedim ama sonuc yok.... Ne yapacagim?
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

calling kartını gitmeden türkiyede nerden bulabilirz ya kim satar fiyatı nedir nsaıl çalışır detaylı bilgi alabilirsek iyi olur tşkler.)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Herkes calling kart nerden alırız diye sormuş ben de merak ediyordum.
    Biraz araştırdım ilk başta önüme Türk Telekom çıktı ve gayet mantıklı geldi.

alternatif arama hizmetleri : tt kart | ses hizmetleri | sokakta | BireyselUrun | Bireysel | Türk Telekom

Benim bildiğim mezun.com calling kartı mevcut ve kullanışlı. Bir kaç kere kullandım voip özelliği de var netten arama şansı yani. Havaalanında illaki net olacağı için voip de kullanılabilir.
    Detaylara sitenin voip ve mcc bölümlerinde ulaşabilirsiniz.

Mezun callingcard - Nerede Olursanız Olun Sevdiklerinize Ulaşmanın Kolay ve "Ekonomik" Yolu

Başka bildiğiniz alternatifler varsa paylaşırsanız belki daha mantıklı bir sonuç elde etmiş oluruz..

Bilmediğim calling card şirketleri de bunlar buyrun araştırın alın kullanın..

http://callingcards.com/shopping/rat...DA5D1410B8AF65
    Konu uykusuz123 tarafından (14-06-2012 Saat 12:17 AM ) değiştirilmiştir.

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşlar dünya telekomla alakası yok ama buradan sorulduğu için buradan cevap vermek istedim.
    Benim yabancı uyruklu arkadaşlarım Türkiye'den memleketlerini aramak için PTT şubelerinden telefon kulübeleri için kart alıyorlardı. Uluslarası konuşmada Türk Telekom'dan daha uyguna geliyormuş. Onların yalancısıyım. Kart yine pin ile çalışıyor ve biraz meşakkatli..

"Some people feel the rain. Others just get wet"

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bizimki uçaktan inince hemen görüşmeye açıldı.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Arkadaslar bende bu dunya telekomun hatlarından var ama aktif edemedım cunku ımei numaramı bilmıorum nasıl actırcaz bunu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)