Alıntı honour35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
westbrookta 4 kişi kaldık biz. 2 kişilik sadece 1 tane oda vardı, onuda geçen seneden beri orda kaln bir çift tutmuştu. ilk planda ben 2 rus ve 1 turk ile kaldım. ruslarla pek anlaşamadık cunku pislerdi bıraz. o anda anlıyosunuzki türkün en kötüsü bile yabancının en iyisinden iyidir. odaların ıcınde kucuk bır buzdolabı var. otellerdeki mınıbar kadar. oldukça kucuk yanı. kucuk bır mutfak bankosu 2 ranza vede tuvalet banyo var. westbrook 13-14 odalı bır yer. sahıplerının adrsı falan var ıstersenız yazarım buraya. ilk giden güzel odayı alıyor ama onu soyleyeyım. aynı zamanda sehır merkezınde 3 kısının kalabılecegı mustakıl evlerde var aynı para hepsi ben onlarda kalmayı tercıh ederdım acıkcası..75 dolar haftlık kıra ucretı. ilk gırıste 75 dolarda deposıt alıyorlar. çıkısta verırler. ben 20 gun erken cıkmıstım o yuzden 20 dolarımı kestıler. sıze ılk gırıste sozlesme ımzalatıyorlar. oırada nezaman cıkıcaksınız dıye sorarsa erken bı tarıh belırtın normal cıkıcagınız tarıhten.. ama obu tarıhte bıle dolmuştur oraları. ruslar erken gelıyor. westbrookta wıreless mevcut buarada laptop mutlka goturun yanınızda eger oradan yenı almayacaksanız. ulasım konusunda cok sıkıntı cekeceksınız bence. ımkanınız varsa mutlaka araba alın orada 1000 dolara gayette guzel arabalar var. ge

hocam çok sağol, ellerin dert görmesin işimize yarayacak bilgiler vermişsin. bende müstakillerde kalmayı düşünüyorum açıkçası, 4 kişilik bir odada pek rahat edemem diye düşünüyorum. 2 iyidir, en kötü ihtimal 3 kişilik olur diyorum, ben oraya daha çok ingilizce için gidiyorum, bu yüzden kaldığım müstakilde veyahut odada mutlaka birkaç tane yabancı olsun diyorum. ne önerirsin bu konuda?
birde arabayı alsak dönüşte ne kadar satabiliriz?