Bu telefon hakkında bilgisi olan var mı ya da kullanan birileri? USde bunu almayı düşünüyorum. Kullananız var mıdır? Fiyatı nasıldır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bu telefon hakkında bilgisi olan var mı ya da kullanan birileri? USde bunu almayı düşünüyorum. Kullananız var mıdır? Fiyatı nasıldır bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
iOS işletim sistemi varken android almayın...
Benim bi dostum galaxy note kullanıyordu gayette memnnun.Android sistem yükseltilmiş ve dokunmatik ayar hassaslaştırılıp ekran büyütüldü diger galaxy modelllerinden pek farklı yok.Tablet'lerden daha kullanıslıen azından kotun arka cebine sıgıyor
Amerika'dan alırken unlock olup olmamasına dikkat etmek gerek.AT&T'De fiyatlar 200$ olması lazım ancak bunlar lock lu.Walmart'dan 500-750 arası saglam bişey bulabilirsin
Biliyorum demeden önce Ara Ara Ara!
Şirket seçimi nasıl yapılmalıdır? Şirket Seçim Yönergesi (Ortak Bildiri)
Bu telefonlardan pek anlamam.Argümanlar koysan daha açıklayıcı olabilir benim için.
İOS apple mı oluyor
Anladım çok sağol. İphone 5 cıkarsa onu alırım olmadı samsung galaxy inş
galaxy note kadar gereksiz bisey yok bence..kimse o kocaman telefonu telefon niyetiyle kullanmaz.. tablet icinse ipad varken gerisi bos.. tablette olabildigince buyuk ekran ve hafiflik olmali.. galaxy note u bosverin..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Herseyi gectim Amerikadan apple disinda urun aldiginizda kar ettiginizi sanmayin. Alacaksaniz bile Turkiyedeki fiyatlara bakip sonra alin.
ben s2 kullanıyorum bi arkadaşımda da s3 var öncelikle s2 nin büyügüdür note degişen nerdeyse hiç bişey yok şarj süresi biraz daha uzun ama bana sorarsan s3 al note çok abartılı büyük o açıdan hiç tavsiye etmiyorum ama s3 inanılmaz bi telefon olmuş
haci telefon oldugunu biliyorumtablet boyutundaki telefonu nasil kullanacaksin
ben telefon almaya gittim gecenlerde note u gosterdiler sadece bi kez baktim direk gecin bunu dedim kocaman cebe sigmaz o cepe girmeyen cep telefonu mu olur...
Kotun arkasına sıgıyor dedik ya cüzdan gibi koy gitsin![]()
Erkek çantası akar....büyük olduğu doğru ama özellikleride büyük gibi gözüküyor... hd video çekimi falan megapikselide iyi işlemcisi hızlı deniliyor... ama iphone 5 cıkarsa affetmem o da bir gerçek
![]()
Blackberrye lanet olsun buarada... Bukdr gereksiz boktan bir telefon olamaz
HTC One X
Newegg.com - HTC One X White 3G Unlocked Android GSM Smart Phone w/ Quad-Core 1.5GHz / 32GB Storage, 1GB RAM / Super IPS LCD2 Capacitive Touchscreen
HTC One X - Telefon - Hepsiburada.com
Samsung Galaxy Note
Newegg.com - Samsung Galaxy Note 16GB Blue 3G Unlocked GSM Smart Phone w/ Android OS 2.3 / 8 MP Camera (N7000)
Samsung Galaxy Note N7000 - Telefon - Hepsiburada.com
Iphone 4s
Newegg.com - Apple iPhone 4S 16GB White 3G Unlocked GSM Smart Phone / HD Video Recording / Intelligent Assistant Siri (MD237LL/A)
Apple iPhone 4S 16 GB ( Siyah ) - Telefon - Hepsiburada.com
Bence bu 3 telefona bakıp bu dediğinizi bi daha düşünün, kaldı ki apple'ın türkiyede garantisi yokken htc 2 sene garanti veriyor.![]()
bende cok kararsizim yaw hangisi alayim 4s mi s2 mi not mu?
Htc nin standart batarya sikintisi devam ediyor. Pilini biraz daha saglam koysa gozum kapali almak istiyorum. Ama Samsung pil performansi daha iyi. Oyle bir cihazi alip da ekrani kisik parlaklikta kullanmak can sikici.....Simdiye kadar izledigim ve okudugum ve izledigim incelemelerde gorus bu yonde....
Samsung S3 mü İphone 4s mi diye sorayım o zaman hangisi daha iyi sizce? neden sonuç ilişkisi yaparsanz sevnrm pek anlamıyorumda telefonlardan teknolojiden
apple kalitesine hicbir telefon ulasamadi..gecmisteki 5 yil apple kullanmis ve son 1 yil icinde galaxy s2 ve su an htc evo 3d kullanan biri olarak konusuyorum apple forever...
Apple 5in tasarımı süpermiş yalnız![]()
buyrun yeni iphone böle bişi olcak Photos: Black and white next-gen metal iPhone backs, mini-dock, taller screen, moved earphone jack present | 9to5Mac | Apple Intelligence yazılana göre sonbaharda çıkacakmış geçmiş olsun![]()
kasım ayında türkiyeye gelmesi bekleniyormuş ne kdar dogru bilmiyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks