merhaba arkadaşlar ben alitalia hava yolları ile Chicago'ya gidip yine aynı hava yolları ile döneceğim. bu hava yollarını daha önce kullanan var mı? nedir durumu uçak konforu, yemekler, bavul kaybolma riski filan. bilgi verirseniz sevinirim
merhaba arkadaşlar ben alitalia hava yolları ile Chicago'ya gidip yine aynı hava yolları ile döneceğim. bu hava yollarını daha önce kullanan var mı? nedir durumu uçak konforu, yemekler, bavul kaybolma riski filan. bilgi verirseniz sevinirim
arama butonuna yazarsanız ilgili konu çok fazla
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
alitalia ile chicagoya henüz bugün geldim, sana en çok ben yardımcı olrum heralde. uçaklar fena değil. roma uçusunda önümde ekran filan vardı bakarak gidiyodum. bi kere içecek verdiler bide kraker tarzı bişey.
roma chicago uçağı büyüktü. en hikmettir öbürü daha rahattı sanki. yemek ise bi kere yemek verildi tavuk aldım, fena değildi. yanında pastırma tazı bişey vardı. domuz etindn olabilir diye yemedim. 2-3 kere içecek servis ettiler. 1 kere de kek.
bavulu da istanbulda verdim chicagoda aldım. soun olmadı.
yalnız romadan aktarma yaparken metro gibi bişeyle kapına gidiyon ona dikkat et. hadi iyi uçuşlar
http://www.turkishwat.net/hava-yolu-...-alitalia.html bu linkten konuya ulasabilirsiniz.. konu acmadan evvel arama yapiniz...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konu kapali...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks