Sucuk ve et benzeri şeyler boş yere götürme alırlar.
Hazır çorba ve makarna götürmek bence en güzeli.
Hazır çorba ve makarnada sorun cıkardıklarını pek fazla duymadım.
Hamur işlerininde alınma ihtimali oluyor ona göre çok fazla götürme benden demesi.
Çöl e mi gidiyorsunuz ? hadi çorbayı anlarım tarhana filan, yada orda ağız tadına uygun bulamazsan diye ama makarna nedir ya. burdaki makarda=ordaki makarna hiç bi fark yok yani.
Çöl e mi gidiyorsunuz ? hadi çorbayı anlarım tarhana filan, yada orda ağız tadına uygun bulamazsan diye ama makarna nedir ya. burdaki makarda=ordaki makarna hiç bi fark yok yani.
Aynen arkadaşa katılıyorum arkadaşlar siz amerikaya gidiyorsunuz. Hem biraz kültür farkınıda yaşayın hazır gitmişken. Açıkcası ben yiyecek olarak bişey götürmeyi düşünmüyorum buradan. Makarna felan götürmek çok yersiz.
Hadi canım biz çok farkı var dedik buradakiyle oradaki makarnanın,sadece birkaç gün için bir, iki paket makarna götürmesi iyi olur dedik digerlerini götürmesine gerek yok dedik. Herkes ilk gün herşeyi bulacak diye bir şeyinde garantisi yok birebir yaşayanlardan birisiyim.
Bookmarks