Dolle's Candyland hakkında bilgi verebilirmisin?//Ocean City tek kelimeyle inanılmaz biyer arkadaşlar, her hafta bi etkinlik olur downtown çevresinde(car show, air show, bike show, skate show vs.), 7/24 OC içinde otobüs seferleri vardır, gece hayatı şahanedir, Delaware eyaletiyle dipdibedir ve orada bulunan Tanger Outlets sayesinde çok çok ucuza alışveriş yapabilirsiniz (çünkü Delaware "The First State" diye geçer bu yüzden orda vergi yoktur) ayrıca outletlere birçok otobüs seferi vardır, Washington New York New Jersey gibi eyaletlere inanılmaz yakındır, OC içinde bulunan öğrenci merkezleri sayesinde grup olarak amerikanın en ünlü yerlerine ucuza geziler düzenleyebilirsiniz (bkz. Ocean City Student Center | Internet Cafe | Housing, JFK Transfer | Epoint) insanlar genelde tatile geldikleri için çok rahattırlar, kibardırlar ve %90 ı beyazdır (ırkçı olarak algılanmak istemem sadece bilmek isteyenler için söyledim ayrıca yüzdeyide ben uydurdum ama o civarlarda yani) okyanusta surf yapın dalgası boldur çünkü, havası sıcaktır ama 2-3 haftada bir gün şakır şakır yağmur yağar, nemi ve sivrisineği boldur sineksavar kremi fln getirin ilk haftalar için, heryerde ev partileri görürsünüz, türk bol denir OC hakkında ki doğrudurda ama OC ye her milletten watçı gelir ve türklerin sayısı rumenler ruslar vs. kıyasla çok daha azdır, OC den ayrıldığınız 2.gün özlersiniz bağımlılık yaratır, 2. iş imkanı boldur, 1. sokağın daha da aşağılarında bi türk restoranı bile vardır yemekleri türkiyedekine benzemese de orda ayda 1 defa yediğinizde size yaşadığınızı hissettirir, içinde starbucks yoktur ama exxon-seven eleven-royal farms gibi benzin istasyonlarından güzel kahve ihtiyacınızı 1-1.5 dolara karşılarsınız, heryerde modifiyeli araba görüp iç geçirirsiniz, polis görmekten gına getirir (aman diyim araba alırsanız şayet kurallara %100 uyun, emniyet kemeri takmadığım için bi ton azar yedim) başınıza bişey geldiği zaman direk polise başvurun o konuda çok sevecendirler, 06 plakalı Ford Mustang görürseniz bilin ki o benimdir yada arkadaşım
Ha bu arada ilgilenenler için alkol çok ucuzdur, sigara pahalıdır abanın Duty Free ye gelmeden önce. Arada bi Irene kasırgası vurur, çok eğlenceli olur, amerikan hükümeti size çok iyi bakar, alır 5 yıldızlı sığınaklara gönderir, günde 4 öğün yemek gelir, müslümanlar için içinde domuz ürünü bulunmayan meal box larda gönderirler tabi, çay kahve sınırsız olur, kasırga geçincede sizi geri gönderirler ayaküstü baltimore da tatil yapmış olursunuz, OC ye dönünce de heryerde After Hurricane Party görürsünüz
Şimdilik söylüceklerim bu kadar saırım, kalın sağlıcakla
Bookmarks