Work and Travel
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: yeşil kağıt verdiler...yardım lütfen!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı cAv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    24

Alıntı Alimemmi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeşil kağıt ile sarı kağıt arasında bir fark varmıdır? varsa nedir?
    sarı kağıt aldım ben isim soruşturması dediler yeşil içinde aynı şeyi söylüyorlar anlamadım gitti...
    Hocam yeşil kağıt eksik evrak anlamındadır.Örneğin vize memuru not ortalamınızı beğenmezse sene sonu yükselt ve güncel not ortalamanı getir derse yeşil kağıt verebilir veya DS siz gidilirse görüşmeye yukarıda olduğu gibi.

Sizin asıl tasanız vizeden red mi aldım acaba ise her ne kadar konsolosluk bu verilen kağıtların red veya kabul anlamına gelmediğini söylese de zaten red alsaydınız bunu size görüşme esanasında söylerlerdi veya konuşmanın gidişine göre rahatlıkla farkederdiniz.Merak etmeyin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cAv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam yeşil kağıt eksik evrak anlamındadır.Örneğin vize memuru not ortalamınızı beğenmezse sene sonu yükselt ve güncel not ortalamanı getir derse yeşil kağıt verebilir veya DS siz gidilirse görüşmeye yukarıda olduğu gibi.

Sizin asıl tasanız vizeden red mi aldım acaba ise her ne kadar konsolosluk bu verilen kağıtların red veya kabul anlamına gelmediğini söylese de zaten red alsaydınız bunu size görüşme esanasında söylerlerdi veya konuşmanın gidişine göre rahatlıkla farkederdiniz.Merak etmeyin
    görüşme esnasında hiçbirşey hissetmedim.Hatta çok kısa sürdü biara 1.79 olan ortalamama fazla uzun bakar gibi oldu hemen araya girip ''ben aynı zamanda 2.üniversite okuyorum dedim'' biraz şaşırdı sonrada ben hatta öğrenci belgem var dedim bana uzatmamı istedi...Onuda verdim sağ tarafa baktıktan sonra atıverdi.Çok kısa sürdü nereye gidiyosun..napıcaksın..lake george yukarıda kalıyo dimi biraz dedi bende evet yukarda biliyorum dedimm.O kadar sürdü.Sonra bana tekrar randevu alma ds formunu gönder ben öle karar verebilirim dedi.. bu kadar ... verse red orda verirdi not fian derdi ama hiçbişey olmadı ...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)