apple storedan bestbuy dan alsaniz da garantisi Turkiye de gecmeyecek.Garantisine para oduyoruz ama 2 ay sonra garantimiz ise yaramiyor.ote yandan sifir urun almis oluyoruz.Benim 2010 yazinda 600$ a aldigim sifir telefonun 2. elini arkadasim 300$ a ebayden almisti.benim ebay,gittigidiyor gibi sitelere onyargim var nedense.Ben magazasindan sifir alma taraftariyim ama guveniyorsaniz temiz mal bulurum diyorsaniz ebayden alin.bence risk.hatta bazi internet cafelerde bile satiyorlar 2.el gayet ucuza onlara da bakabilirsinizMagazadan alacaksaniz illa Delaware i beklemeyin evet DE'de alisveris vergisi yok ama iphonelarda bisey farketmiyor yanilmiyorsam.
iphone 5 bence yaza zor gibi ama cikarsa hemen unlocku cikmaz ama olurda cikarsa belki 4S deki gibi factory unlocked urunleri alabiliriz apple storelardan.
Delaware/Rehoboth beach'de alisveris icin mukemmel outletler var sony outlet de dahil.Bazi markalar gercekten cok farkediyor giyimde.iphone icin sart degilde giyim kusam icin Delaware'e mutlaka gidin derim.
Bookmarks