Work and Travel
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 1 Haziran Vize Görüşmesi (İstanbul)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

arkadaşlar sıkıntı yapmayın, emin olun ki wat sürecindeki en basit aşama vize aşaması. ben 4. sınıfım, 1.80 ortalamam var. istanbulda gözlüklü hind,tanlıya benzeyen bi kadın var ondan aldım vizemi. 4 tane soru sordu. sorular da nerde okuyosun, ne okuyosun, nereye gidiceksin, ne iş yapıcaksın. Sıkıntı yapmayın. türkçe konuşarak adı 2 tane arkadaşım vizeyi. onların dışında daha birçok arkadaşım çok basit bir şekilde aldılar vizelerini. randevu saatine de takılmayın formaliteden verilmiş saatler onlar sabah 7.30dan itibaren içeriye alıyolar. banka gibi numara veriyolar elinize. kız arkadaşım da 1.72 ile aldı vizesini. Dert edicek bişey yok emin olun.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Sgb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sıkıntı yapmayın, emin olun ki wat sürecindeki en basit aşama vize aşaması. ben 4. sınıfım, 1.80 ortalamam var. istanbulda gözlüklü hind,tanlıya benzeyen bi kadın var ondan aldım vizemi. 4 tane soru sordu. sorular da nerde okuyosun, ne okuyosun, nereye gidiceksin, ne iş yapıcaksın. Sıkıntı yapmayın. türkçe konuşarak adı 2 tane arkadaşım vizeyi. onların dışında daha birçok arkadaşım çok basit bir şekilde aldılar vizelerini. randevu saatine de takılmayın formaliteden verilmiş saatler onlar sabah 7.30dan itibaren içeriye alıyolar. banka gibi numara veriyolar elinize. kız arkadaşım da 1.72 ile aldı vizesini. Dert edicek bişey yok emin olun.
    Arkadaşlar lütfen sıkıntı yapmayın. 5 tane konuya bu yazdığımı yazdım yardımcı olmak adına. Tekrar söylüyorum, wat sürecinin en rahat aşaması vize görüşmesi. 1.8 civarı ortalama, orta bir ingilizceyle çok kolay alırsınız. 4-5 tane basit soru soracaklar. İşverenlerinizle benim gibi mutlaka skype yada fuarlarda görüşme yapmışssınızdır. Hepimiz bu görüşmelerde konuşabildik ki bizi işe aldılar. Soracakları sorular çantada keklik

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)