Work and Travel
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yeni Düzenlemeye Göre İşsiz Kalanlar ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben ilk işi reddederken negatif bir tepki olmadı zaten.Bundan bir ay önce teklif edilmişti reddettiğim iş,sadece bana beklemem gerektiğini söylediler ama 1aydır bekliyorum,sponsor firmanın ilk iş teklifini kabul eden öğrencileri yerleştirdiğini,reddedenleri ise en son yerleştireceğini söylediler bir hafta önce.Hala da bekliyorum.Yani anladığım kadarıyla bu işe yerleşme olayı sponsor firmayla alakalı,sanki danışman şirketin elinden birşey gelmiyor, herşey sponsora bağlı,sponsor beni bekletiyor gibi bir hava var şirkette.Bu böyle midir?Yoksa isteseler bana iş teklifini yönlendirebilirler mi?Nasıl oluyor bu iş?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı esen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben ilk işi reddederken negatif bir tepki olmadı zaten.Bundan bir ay önce teklif edilmişti reddettiğim iş,sadece bana beklemem gerektiğini söylediler ama 1aydır bekliyorum,sponsor firmanın ilk iş teklifini kabul eden öğrencileri yerleştirdiğini,reddedenleri ise en son yerleştireceğini söylediler bir hafta önce.Hala da bekliyorum.Yani anladığım kadarıyla bu işe yerleşme olayı sponsor firmayla alakalı,sanki danışman şirketin elinden birşey gelmiyor, herşey sponsora bağlı,sponsor beni bekletiyor gibi bir hava var şirkette.Bu böyle midir?Yoksa isteseler bana iş teklifini yönlendirebilirler mi?Nasıl oluyor bu iş?
    Genelde danışman firmalar tek sponsorla çalışmazlar.O yüzden bi sponsorda iş yoksa başkasında illaki vardır.Yani size başka bi iş türü teklif edebilirler.Sponsorlar şöyle çalışır;mesela cankurtaranlık işi vardır.30 öğrenci alınacaktır o pozisyona.Derki bunun 5'i Türkiyeden olsun 5'i Rusyadan 5'i Bulgaristandan 5'i Çinden,ve anlaşmalı olduğu danışman firmaya 5 öğrenci şu kriterde olmalı diye söyler,danışman firmada wat adaylarından en uygun 5 tanesini yönlendirir bu işe.Tabi bi iş türü üzerinden olmaz bu prosedür,10 larca iş türü üzerinden yapılır.Bu yönlendirme danışman firmanın elinde olan bişey.Ama bu saatten sonra yeni iş türü çıkacağını sanmıyorum..Belki sizden önce başvuran adaylara öncelik tanıyor olabilirler.Birsürü sebebi olabilir bekletmelerinin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)