Work and Travel
Toplam 211 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wisconsin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı byobyonz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bu yaz winsconsinde olucam.Somerset Inn and Suites de housekeeping olarak.burada çalısacak arkadaslar var mı ? Yada Bursa dan Winsconsine gidicek olanlar var mı acabaa ?
    bende bursa dan gidiyorum winsconsine fazla sıkıntı çekçeğini sanmıyorum ama ulaşımı ayarlamadıysan ve ssn yi nasıl yapacağını bilmiyorsan sıkıntı olabilir

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ben de wisconsinde çalışacağım inş.İnş diyorum çünkü şu ana kadar belki de 15 tane iş geldi geçti sponsorlar danışman şirketimle anlaşmalarını felan fes etti.En son wisconsin baraboo bölgesinde mc donald's işinin ayarlandığını söyledi şirketim.8 kişiyi ayarlamışlar mc donalds'a.Ds-ler gelmedi henüz işi ayarlayalı 1 hafta olmamış şirketin demesine göre..İş başlangıç tarihi son gün 15 haziran.Şu an ds-2019 belgeleri gelmedi dolaysıyla vizeye girmedim ve bu arada uçak bileti de alınmadı,şirket yine rahat,soğuk kanlı bir şekilde halledicez diyor.Ve daha da kötüsü -her platformda sözünü ettiğim- geçen sene 45 gün sonra açıklanan ve bu sebeple wat yapamadığım name check durumunun tekrarlanma ihtimali hatta bu ihtimalin %70-80 olması..Okulda bitiyor bu arada mezun oluyorum.Mezun olmadan yapak dedik geçen sene,olmadı.Millet soruyor hala noldu senin wat işin 2 senedir uğraşıyosun diye.. Gidebiliyorum diyemiyorum; gidemiyorum diyemiyorum,her seferinde bir olay patlak veriyor iş name check felan fistan...hayırlısı bakalım.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı emrary Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bursa dan gidiyorum winsconsine fazla sıkıntı çekçeğini sanmıyorum ama ulaşımı ayarlamadıysan ve ssn yi nasıl yapacağını bilmiyorsan sıkıntı olabilir
    ben de bursadan katılıyorum arkadaşlar.wisconsin dellste buffalo phillste çalışacağım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks