Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Peki dil okuluna giderken çalışma imkanımız yok mu yasal olara?Bu yüklü para biriktirme gereksinimi dil okulu kaydı için nakit para ihtiyacımı?
bildigim kadari ile sadece J1 vizesi yasal olarak calisma izni veriyor bu yuzdende sosyal guvenlik numaramiz oluyor ama dil okulu ogrencilerine F1 vizesi veriliyor ve calisman yasak ama ne adamlar gordum 35 yildir yasiyor ustume ev araba var diyor kacak

en cok duydugum suresi bitince vizeler arasi gecis yapmak ki cogu arkadasim yapti ..kotu dil okullarina 3 aylik 100 dolar veriyorsun sembolik ogrenci oldugunu soyluyorsun avukatada 300 dolar amerikada yasal olduguna dair gayet kaliteli bir kagit parcasi veriyor olay bu ama newyorkta yasayan arkadasimin soyledigine gore geceyarisi en tehlikeli sokaklarindan gectim bir allahin kulu durdurup kimlik sormadi dedi 1 yildir ve bu adam kacak kaldi yuksek lisansa basladi bitmek uzere =)

para verip evlenmekte bir yontem ama interviewlar var ortak fatura odemesi ayni evde yasamak beraber foton olmasi gibi bir cok seye bakiyorlar ve bu gorusmeleri 2 kez yapiyorlarmis diye biliyorum..

greencard en temizi oda sansli olucaksin ama kalanlarin soyledigine gore kalmak isteyen bir yolunu buluyor..