Work and Travel
Toplam 53 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Konaklamaya son dakika zami

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ayrica bir sey daha belirtmek istiyorum. Gelen mailde isverenin baska bir yerde kalmaya izin vermeyecegi yazili. Boyle bir haklari var mi acaba? iyice canimi sikmaya basladi bu durum...
    Konu captain89 tarafından (17-05-2012 Saat 05:40 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica bir sey daha belirtmek istiyorum. Gelen mailde isverenin baska bir yerde kalmaya izin vermeyecegi yazili. Boyle bir haklari var mi acaba? iyice canimi sikmaya basladi bu durum?
    Evet öyle bi hakkı vardır.Sen sözleşme yapıyosun.Adam da ona göre senin kalacağın yerden öğrenci sayısına göre yer ayırtıyor toptan ödüyor.Aslında mail attığın yer seni direk sponsora yada işveren yönlendirebilir.Onlar sana fiyat söylemeyebilirler.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet öyle bi hakkı vardır.Sen sözleşme yapıyosun.Adam da ona göre senin kalacağın yerden öğrenci sayısına göre yer ayırtıyor toptan ödüyor.Aslında mail attığın yer seni direk sponsora yada işveren yönlendirebilir.Onlar sana fiyat söylemeyebilirler.
    Ben 2 ay once mail atmistim o zaman 100 dolar oldugunu belirttiler zaten. Bu iki aylik surecte fiyat degisti mi onu ogrenmek istiyorum. Degismediyse sponsor ya da sirket veya ikisi beraber bizi soyuyorlar kibar tabirle. =)

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Ben 2 ay once mail atmistim o zaman 100 dolar oldugunu belirttiler zaten. Bu iki aylik surecte fiyat degisti mi onu ogrenmek istiyorum. Degismediyse sponsor ya da sirket veya ikisi beraber bizi soyuyorlar kibar tabirle. =)
    AnladımNormalde böyle anlaşmalı yerler fiyat konusunda bişey söylemez.İşverene yada sponsora bırakırlar bilgilendirmeyi.Umarım hala 100 dolardır.Birde senin alacağın bonus ne zamana kadar çalışırsan geçerli?Baktın mı ds bitiş tarihini geçen bi tarih olmasın sonra?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

AnladımNormalde böyle anlaşmalı yerler fiyat konusunda bişey söylemez.İşverene yada sponsora bırakırlar bilgilendirmeyi.Umarım hala 100 dolardır.Birde senin alacağın bonus ne zamana kadar çalışırsan geçerli?Baktın mı ds bitiş tarihini geçen bi tarih olmasın sonra?

15 eylul is bitis benim donus 28 eylul. Apartments'a attigim mailde ozellikle belirttim burda calisacagim su kadar sure falan filan diye. Adam direk fiyat soyledi. 400 dollars per month dedi. Eyvallah dedim. Durum bu sekilde.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

15 eylul is bitis benim donus 28 eylul. Apartments'a attigim mailde ozellikle belirttim burda calisacagim su kadar sure falan filan diye. Adam direk fiyat soyledi. 400 dollars per month dedi. Eyvallah dedim. Durum bu sekilde.
    Yok senin saatlik ücretin +1 bonus olma taihi ne zaman onu sormuştum ben..Yani hangi tarihe kadar çalışınca saatlik ücretin 8.5 olacak?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Yok senin saatlik ücretin +1 bonus olma taihi ne zaman onu sormuştum ben..Yani hangi tarihe kadar çalışınca saatlik ücretin 8.5 olacak?
    Job offer da bu sekilde geciyor.

End date: Earliest: Sep / 4 / 2012 Latest: Sep / 15 / 2012

Ben zaten 15 eylule kadar calismayi planladigim icin oyle yazdim. Heralde bu tarih araliginda birakinda bonustan faydalanabilirim.Diye dusunuyorum.
    Konu captain89 tarafından (17-05-2012 Saat 06:10 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)