Arkadaşlar araştırdım ama siteden tam açıklamalı bilgi alamadım.... Eyaletler arası otobüs biletleri nerden temin ediliyor bu konuda kapsamlı bi bilgisi olan var mı ?
Arkadaşlar araştırdım ama siteden tam açıklamalı bilgi alamadım.... Eyaletler arası otobüs biletleri nerden temin ediliyor bu konuda kapsamlı bi bilgisi olan var mı ?
En gelişmiş ve aynı zamanda en iğrenç olanı
Greyhound
Peki.
Hiç güvenli değil, bagajını kendin yerlestiriyorsun ve kendin alıyorsun, senden önce inenin senin bagajını çalma ya da bagajına zarar verme ihtimali var. Allah'a inanan birisiysen bagajının oldugu bölmeyi gören yere otur ve dualarını eksik etme.
Peki.
bagaj bölmesini gören yer mi ? O nasıl oluyor yaf otobüslerde bagaj bildigim kadarıyla altta olur ve içerden görülmez o_O bu otobüsler nasıl tasarlanmış lütfen biri bizi aydınlatabilir mi iyice telaşlanmaya başladım bi Allahın kulu da çıkıp övmüyo şu otobüsleri çıldıriciim
Ayrıca bu greyhound un sitesine bakınca bişi oldugu kanısına varıyorum yani ordaki resimler fln gayet bizimkilere benziyo ama adamlar sitelerinde sahte otobüs resmi mi koyuyolar ki :S
Denissss; ayağımı burktum, iki gündür evde yatıyorum, dışarı çıkamıyorum, hıncımı senden almiyim. Sırf sizlere hizmet acısından sabahın köründe uyanmisim. Amerika'daki otobüsler uzay mekiği değil herhalde, aynı bizimkiler gibi ; ama demek istediğim bagaj kapağını gören bir koltuğa oturki kimin hangi bagajı aldığını göresin. Sitedeki otobüslere benziyor, hatta ücretsiz internet, tuvalet bile var ama gel görki elleri yıkayacak bir lavoba yok tuvalette ve hep siyahi kardes, abla ve abilerimizle dolu otobüs.
Peki.
O zaman yanyana iki yer alıp birine kendimiz birine eşyalarımızı koymamızda fayda var=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
Otobüslerde koltuk numarası olayı yok, bilet aldıysan herhangi bir koltuğa oturuyorsun. İki bilet bile almış olsan iki koltuk yanyana bulabileceğin kesin değil. İngilizce tabiriyle first come, first serve durumu var.
Peki.
aynı yerden bilet alma yok, neresi boşsa oturuyorsun, bagajlarada birşey olduğunu hiç duymadım, önemli şeyleri yanına al yeter, otobüslerde berbat bu arada![]()
megabus,gotobus,skybus gibi sitelerin chinatown ve greyhound'dan çok daha iyi olduğunu duydum. Bilginize.
"Some people feel the rain. Others just get wet"
otobüse binme saçmalığını sakın yapmayın... yürüyerek gidin otobüse binmein![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
diyelimki burdan 20 gun önceden otobus bileti aldım ve geç kaldım yada otobüsü kaçırdım bu durmda ne olucak param bilen varmı?
Galveston Island'a bir tek greyhound gidiyor. Baska hangi firmalar gidiyor nasil ogrenebilirim?
Ocean City, Maryland - Atlantic City, New Jersey yolunu arabayla gittiğimde max 4 saat içerisinde varmıştım ama bir kere de greyhound ile gitmek durumunda kaldım ve 9buçuk saat sürdü.. Yanlış hatırlamıyorsam 5 adet transfer yapmıştım.. Otobüsler aslında çok rahat, ayak uzatma mesafesi çok fazla ama 4 saatlik yola 9buçuk saatte gidince otobüsler nasıl olursa olsun yinede sinir oluyorsunuz..
ya arkadslar ben ucak biletini mineapolise aldım ve north dakotaya otobusle gidecem danısmanımın dediğine göre 11 saat sürecek kısacası sizin diliniz ne söylüyor ya bileti internetten mı almam lazım yoksa gittigim gun mu alsam yardım edin![]()
Arkadaşlar örneğin Grehound biletini internetten aldığımızda gidip direk otobüsemi biniyoruz yoksa bileti onaylatmak yani uçaktaki gibi check-in gibi birşey var mı ?
http://www.turkishwat.net/abd-icinde...i-anlatim.html Bu konuda Will call diye bi seçenekten bahsetmiştim bi bak istersen faydası olacaktır..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks