Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: housekeeper la houseman arasındaki farklar nelerdir?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar

Bu sene Ocean City'de bir otelde çalışacağım. Uçak bileti ve vizem hazır. İş görüşmesinde işimin housekeeper ya da houseman olacağını söylediler, oradaki işverenim karar verecekmiş. Erkek bir katılımcıyım görüşmemde büyük ihtimal houseman olursun dediler. İşverenlerin kadın öğrenciler housekeeper erkek öğrencilere houseman olur gibi bir şartlanması var mıdır? İş tanımımda "General Hotel Employee" yazıyor, yani orada da netlik yok. Yoksa ingilizce seviyesine göre mi belirliyorlar? Gitmeden kendimi ona göre ayarlamak istiyorum. Ona yönelik yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı Jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar

Bu sene Ocean City'de bir otelde çalışacağım. Uçak bileti ve vizem hazır. İş görüşmesinde işimin housekeeper ya da houseman olacağını söylediler, oradaki işverenim karar verecekmiş. Erkek bir katılımcıyım görüşmemde büyük ihtimal houseman olursun dediler. İşverenlerin kadın öğrenciler housekeeper erkek öğrencilere houseman olur gibi bir şartlanması var mıdır? İş tanımımda "General Hotel Employee" yazıyor, yani orada da netlik yok. Yoksa ingilizce seviyesine göre mi belirliyorlar? Gitmeden kendimi ona göre ayarlamak istiyorum. Ona yönelik yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
    Ben ilk sene gittiğimde speaking skill olarak çok iyi değildim.Gramer kelime bilgisi filan sağlamdı ama pratiğim yoktu.Müdür beni houseman yaptı.Belkide hayatımı değiştiren bi karardıO an o pozisyonda açık vardı ve o anki başvuranlar arasında en iyi ingilizce bende vardı.Yoksa benden önce işe girmiş bi erkek arkadaş vardı Bulgar,onun ingilizcesi benden iyiydi ama onun işe girdiğinde houseman açığı yokmuş.Tesadüf oldu biraz.Tabi o yıl ing iyice öğrendim telsiz konuşması telefon konuşması derken.İkinci yıl ise başka bi müdür vardı yine aynı iş yeriydi.Beni housekeeper yapmak istedi bende önceki yıl houseman olarak çalıştığımı ve işin detaylarını iyi bildiğimi akşamları supervisor olarak çalıştığımı söyleyince direk houseman oldum.Yani ihtiyaç yokkende isteyince yapıyolar.Sende Türkiyede houseman olarak çalıştım gibilerinden bişeyler dersen ilk işyerine vardığında,bi şansın olabilir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)