Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ds formum hala gelmediği için Vize görüşmem belirsiz durumda

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı afraidofrefuse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim ds gelmis bu dun ogrendim o da danismanimi ariyorum acmiyor mesgule atiyordu bende istanbuldaki ofisi aradim cok sinirliydim ve patladim nerde kaldi yeter oyaladiginiz dedim benle gidicek arkadasiminki gelmis benimkide geldimi dedim geldi dedi bakalim beklyorum 1 haziranda giricem bu gidisle. ve bana o istanbuldaki danisman drop box yapmak zorundasin konsolosluga gitmemelisin dedi dedim ne alaka, ben kendim gitmek istiyorum ve 2.3. hatta 4. kez gidenler bile konsolosluga gidiyorlar bunda sorun yok dedim. kisacasi sirket program hakkinda bilgiye sahip degil ve cok ilgisizler. umarim alirim. not ortalamam cok dusuk ama 2. gidisim ve ingilizcem iyi duzeyde.
    bende aynı durumdayım ds belgem hala gelmedi ve şirketimizde aynı bide bir sürü para verdik iimi inş gelir benimkide...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı al_lobo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aynı durumdayım ds belgem hala gelmedi ve şirketimizde aynı bide bir sürü para verdik iimi inş gelir benimkide...
    meraba benim ds geldi ama sirketimiz gercekten cok sorumsuz bir sirket bunun farkina varali epey oldu. sen nereye gidiyorsun ve isin nedir? bana 1 hazirana verdiler vize randevusunu...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

meraba benim ds geldi ama sirketimiz gercekten cok sorumsuz bir sirket bunun farkina varali epey oldu. sen nereye gidiyorsun ve isin nedir? bana 1 hazirana verdiler vize randevusunu...
    daha ds gelmediği için işimin garanti olduğunu düşünmüyorum ama floridada bi süpermarket...tabi b8u değiştirdiğim 4. iş vize randevum 23 mayıstı ama büyük ihtimalle yetişmeyecek...en azından senin tarihler falan belli olmuş kafan rahat benim işe başlama tarihim bile belli deil...sen nerdesin peki??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı al_lobo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha ds gelmediği için işimin garanti olduğunu düşünmüyorum ama floridada bi süpermarket...tabi b8u değiştirdiğim 4. iş vize randevum 23 mayıstı ama büyük ihtimalle yetişmeyecek...en azından senin tarihler falan belli olmuş kafan rahat benim işe başlama tarihim bile belli deil...sen nerdesin peki??
    aynen aynen benimde oyle oldu resmen rezil ettiler beni!!! kac kere is deistirdim 11 mayista olan vize randevum ds m olmadigi icin gidemedim. sonunda 1 hazirana aldik bakalim bekliyorum. yetismez ama bence yarin gelebilir genellikle pazartesileri geliyor ve sen kendin ara surekli kontrol et geldimi diye cunku bunlar iletisim ozurlu gercekten. ben adanadaym sen? buarada bende floridaya gidiyorum.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynen aynen benimde oyle oldu resmen rezil ettiler beni!!! kac kere is deistirdim 11 mayista olan vize randevum ds m olmadigi icin gidemedim. sonunda 1 hazirana aldik bakalim bekliyorum. yetismez ama bence yarin gelebilir genellikle pazartesileri geliyor ve sen kendin ara surekli kontrol et geldimi diye cunku bunlar iletisim ozurlu gercekten. ben adanadaym sen? buarada bende floridaya gidiyorum.
    ben karamandayım kardeşim...destin florida winn-dixie stories benimki, senin işin ne tam olarak ve nerde??? yarın aricam zaten tekrar...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Aynen arkadaşlar E L T batırdı çıkardı. Seçtiğime okadar pişmanımki birsürü iş değiştirdim. Tam hallettik derken DS belgesi gönderemicekmişmiş sponsor. Yine iptal şimdi daha dün yeni bi iş var dediler ondan haber bekliyom açıkcası bu sene olmayacak gibi. Siz siz olun E L T yi seçerken bir kez daha düşünün.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı hunterTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen arkadaşlar E L T batırdı çıkardı. Seçtiğime okadar pişmanımki birsürü iş değiştirdim. Tam hallettik derken DS belgesi gönderemicekmişmiş sponsor. Yine iptal şimdi daha dün yeni bi iş var dediler ondan haber bekliyom açıkcası bu sene olmayacak gibi. Siz siz olun E L T yi seçerken bir kez daha düşünün.
    arkadaşa katılıyorum oysaki yi en ciddi şirketlerden biri diye seçmiştim hemde parayı vermeden önce danışmanınızla yada şirketinizle açık açık konuşun...para verdikten sonra biraz ellerine düşüyorsunuz...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)