daha ds gelmediği için işimin garanti olduğunu düşünmüyorum ama floridada bi süpermarket...tabi b8u değiştirdiğim 4. iş vize randevum 23 mayıstı ama büyük ihtimalle yetişmeyecek...en azından senin tarihler falan belli olmuş kafan rahat benim işe başlama tarihim bile belli deil...sen nerdesin peki??
aynen aynen benimde oyle oldu resmen rezil ettiler beni!!! kac kere is deistirdim 11 mayista olan vize randevum ds m olmadigi icin gidemedim. sonunda 1 hazirana aldik bakalim bekliyorum. yetismez ama bence yarin gelebilir genellikle pazartesileri geliyor ve sen kendin ara surekli kontrol et geldimi diye cunku bunlar iletisim ozurlu gercekten. ben adanadaym sen? buarada bende floridaya gidiyorum.
Aynen arkadaşlar E L T batırdı çıkardı. Seçtiğime okadar pişmanımki birsürü iş değiştirdim. Tam hallettik derken DS belgesi gönderemicekmişmiş sponsor. Yine iptal şimdi daha dün yeni bi iş var dediler ondan haber bekliyom açıkcası bu sene olmayacak gibi. Siz siz olun E L T yi seçerken bir kez daha düşünün.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks