Alıntı teflon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
CAV teşekkrler de firma bu konuda çok yardım etmiyo haftalık 70-80 dolara kalabilecğim pansiyon vb birşeyler var mı ?

Burger king neden risk çok bilmeden seçtim biraz da zoraki oldu ?
Hocam o fiyattan pansiyon bulman zor günlük en az 40-50 dolardan başlıyor o da sezon henüz başlamadığından.Self gitmiyorsan şirketin yardımcı olmak zorunda söylediğim gibi orada olsam en fazla 2-3 gün sürer konaklama bulmak ama yine de bir soruştaracağım tekrardan haber cıkarsa haber ederim.

Burger king risk dedim cünkü managerleri epey sıkıntılı saat durumuda öyle burger kingin belki en önemli avantajı 2. iş olarak mcdonalds veya DQ ya rahat girebilmen olacak senin için.Önyargı oluşturmak istemem kafanda ancak işin zorluğu falan biraz sıkıntı yaşacaksın gibime geliyor orada.

Alıntı gulse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2.iş için yardımcı olursun artık bize de
Ben gittiğimde outletler pozisyonlarını coktan doldurmuş olacaktır muhtemelen.Ama ben oradayken işci arayan falan olursa ilk haberi olan sizler olursunuz onun garantisini verebilirim

Alıntı skyline26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hacı ucak biletinide aldık bi vize kaldı allahın izniyle onuda bi alısak tmm dır bu arada ucak biletini ayın 13 une istanbul boston a aldık 1 de ordayız 4 gibi concordbus otobuslerı var direk logan airportdan north conwaya giden tek yon 35 dolar onlara bınıp gıdıcez öle dusunuyoruz sımdılık north conwayden zaten işveren bizi alıcak öle konuşduk
Aynen öyle hocam 3.40 taki o otobüsü kacırırsanız ertesi güne kalırsınız