skyline şirket kayseride ayka yurtdışı eğitim diye geçiyor küçük bi şirket olayı ben sana elimden geldiği kadar kısaca anlatayım..şirkete kasımda başvurdum parasını ocak başında ödedim ilk önce abddeki sponsorun istanbulda mülakat yapacağı söylendis tabi yalan çıktı mülakat falan olmadı daha sonra size ds belgesini yollayıp vize alınacağı söylendis ben de mayısın başına kadar olur umut edıodum olmadı gitmeme kararı aldım buyuk ıhtımal gıtmeyecegım bu şirketle gidecek arkadasların hepsi benim aynı magdurıyette ve bazıları sırf gıtmek ıcın sectıklerı ıs seceneklerı dısında işe gideceklerini söylediler ve sehır neresı olursa dediler bende kabul etmedim böyle durumu paraızla rezıl olma durumuna gırıyor bu gece abd de bulunan şirket görevlısını arıyacagım tabı aynı sözleri duymaktan yıldım ama elımden gelen baska bısı yok daha bu sırketlw gıdecek olanlara ne ds belgesi ortada var ne de vize ne de bilet..arkadaslar durumumuz kötü magdur olduk resmen bundan sevınecek bu durum yok hepimizin magdurıyetımıze soguk su ıcmelıyız ....
Bookmarks